Specialist Loonheffingen ABAB 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Specialist Loonheffingen ABAB 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wij zoeken een

Specialist loonheffingen

In Tilburg

Wat vragen we van je?

 • Afgeronde academische fiscale opleiding

 • Ervaring met fiscale advisering op het gebied van loonheffingen

 • Klantgericht en ondernemend

 • Je bent minstens 32 uur per week beschikbaar

Wat krijg je van ons?

 • Hybride werken

 • 33-38 vakantiedagen

 • ABAB Academie en diverse opleidingsprogramma's

 • Goed salaris én word mede-eigenaar

Als specialist loonheffingen bij ABAB Legal in Tilburg werk je in het team Arbeid & Pensioen. Binnen dit team werk je nauw samen met de andere specialist loonheffingen én met arbeidsjuristen en pensioenadviseurs. Daarnaast werk je met fiscalisten, loonadministrateurs, accountants en andere experts. Door multidisciplinaire samenwerking draag je bij aan de groei én ontwikkeling van onze loonheffingenpraktijk. We zoeken iemand voor 32-40 uur per week. Word jij binnenkort lid van ons team?

Jouw werk in het kort

Als belastingadviseur met specialisatie loonheffingen ben je onderdeel van het team ABAB Legal. Je werk bestaat onder meer uit:

 • Zelfstandig adviezen uitbrengen op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen. Je klantenportefeuille bestaat hoofdzakelijk uit (groot) MKB-ers en DGA's, waarbij (nationale) loonheffingenvraagstukken regelmatig voorkomen;
 • Schakelen met specialisten van andere disciplines zoals juristen arbeidsrecht, loonadministrateurs, fiscalisten, accountants en andere specialisten;
 • Relatiemanagers informeren over relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je staat hier binnen bekend als specialist;
 • Veelvuldig contact met klanten. Je luistert naar ze en speelt moeiteloos in op hun adviesbehoefte. Samen pakken jullie kansen en uitdagingen op.;;
 • In deze functie ben je tevens vraagbaak op het gebied van de loonheffingen voor je collega's en ben je voor jouw klanten aanspreekpunt voor de Belastingdienst.

Zo kan je dag eruitzien

Ochtend

Je begint de dag op kantoor, checkt je mail en beantwoordt snelle vragen. De complexere zaken bewaar je voor vanmiddag, want je hebt een afspraak bij een klant. Het gaat om de verzekeringsstatus van een minderheids-DGA en hoe zijn loon moet worden vastgesteld.

Middag

Na de lunch behandel je een adviesvraag van een klant over personeelsovergang naar een nieuwe vennootschap. Met het team Arbeid & Pensioen inventariseer je alle aspecten en stel je een plan van aanpak op. Tussendoor help je collega's met vragen over loonheffingen, zoals tegenbewijs bij een bestelauto en de werkkostenregeling.

Jouw profiel

Je hebt tenminste drie jaar relevante werkervaring in de (nationale) loonheffingen en een afgeronde academische opleiding Fiscaal recht of Fiscale economie. Je hebt een klantgerichte houding, bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je bent tevens bereid om op diverse locaties in Zuid-Nederland te werken.

Wat wij je bieden

Bij ABAB draait het om mensen, om jou. Daarom bieden we je een salaris tussen de 3983 - 6489 euro op basis van 40 uur, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 33-38 vakantiedagen, én flexibele werktijden. Want wij vinden: hybride werken ís het nieuwe werken. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Werk je voor onbepaalde tijd bij ons? Dan word je automatisch mede-eigenaar en krijg je twee keer per jaar de mogelijkheid om verder deel te nemen aan onze participatieregeling. Ook bieden we een winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

Iets voor jou?

Heb je de baan gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct! Of neem contact op voor meer informatie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBelastingadviseur
Indicatie salaris (min – max]3983 – 6489
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieTilburg, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.abab.nl/werken-bij-abab/vacatures/legal/315821-specialist-loonheffingen-tilburg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.