Servicemedewerker Vilente 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Servicemedewerker Vilente 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Zie jij elke storing als een uitdaging?

Wie zijn wij?

Vilente levert zorg en aanvullende diensten aan ouderen in de gemeenten Renkum, Ede en Wageningen. Vilente heeft als koers: onbezorgd oud worden. Hiermee spelen we in op de ontwikkelingen in de maatschappij waarin de vergrijzing toeneemt. We bieden wonen en een gezellig thuis aan bewoners. Daarnaast is onze dienstverlening gericht op preventieve zorg en behandeling in de thuissituatie. Met behulp van Planetree brengt Vilente deze visie in de praktijk

Bij Vilente hebben we een passie voor het faciliteren van een representatieve, veilige en ordelijke omgeving binnen onze gebouwen. Onze faciliteiten zijn van cruciaal belang voor onze inwoners. Als Servicemedewerker speel je een centrale rol in het handhaven van de doelen op het gebied van faciliteiten en vastgoed. We bieden ondersteunende diensten op het gebied van wonen, inkoop en huishouding, en streven ernaar om het welzijn van onze bewoners te waarborgen.

Wat ga je doen?

Als Servicemedewerker werk je aan het onderhoud en de werking van verschillende technische installaties met de focus op gebouwenbeheer en medische hulpmiddelen. Doordat je veel technische kennis hebt, inspecteer jij de installaties en gebouwen en signaleer en schakel je met leveranciers wanneer er behoefte is aan groot onderhoud of complexe reparaties. Naast de technische kant, ben jij het aanspreekpunt voor bewoners, bezoekers en iedereen die de Klinkenberg bezoekt. Daarnaast houd je toezicht op de veiligheid in en rondom de gebouwen, waarbij je eventuele calamiteiten coördineert en hulpverlening organiseert. Bovendien beheer je de voorraad verbruiksartikelen, materialen en gereedschappen en ondersteun je andere afdelingen met facilitaire en gebouw-gerelateerde vraagstukken op locatie.

Wat breng je mee?

In onze ogen beschikt de ideale Servicemedewerker over:

• Technische kennis opgedaan door werkervaring;

• Een relevant diploma op MBO 3 niveau;

• Communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling;

• Zowel individueel als in teamverband werken;

• Bekendheid met kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften;

• Kennis van ARBO-regels en organisatorische processen;

• BHV-certificaat;

• Een rijbewijs B;

• Vaardig met IT en verschillende systemen.

Wat bieden we jou?

• Arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, inschaling in FWG 35 (€2.324 - €3.177), 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

• Een aanstelling voor 32 - 36 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;

• Deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je o.a. kunt kiezen uit belastingvoordeel op een nieuwe fiets, ICT-product, museumjaarkaart en/of op je sportabonnement;

• Een warm welkom door onze organisatiebuddy's; zij zorgen voor een fijne inwerkperiode;

• Uiteraard houden we rekening met een goede werk/privé-balans;

• De startdatum wordt in onderling overleg bepaald.

Solliciteren?

Reageren kan via de sollicitatiebutton! Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief en gaan we samen het gesprek aan na de selectie heeft plaatsgevonden.

Heb je vragen over je sollicitatie of over de procedure, neem dan contact op met Karin Gunnink op 06-51188812 of met HR op 088-032 1350.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemedewerker Benzinestation
Indicatie salaris (min – max]2324 – 3177
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensvacature@vilente.nl , 31880321350 https://vacature.vilente.nl/
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDoorwerth, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://vacature.vilente.nl/vacaturebeschrijving/servicemedewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.