Servicemedewerker Flexbureau Dijklander Ziekenhuis 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Servicemedewerker Flexbureau Dijklander Ziekenhuis 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Servicemedewerker Flexbureau Hoorn en Purmerend

Polikliniek assistent

De afdeling

Toewijding, overgave: met veel inzet iets doen . Aldus de definitie van het woord 'inzet' volgens de . Ons Flexbureau inZ sluit zich hierbij aan. Zij zijn ons interne uitzendbureau waar ruim 150 flexibele verpleegkundigen, polikliniekassistenten, servicemedewerkers en administratief medewerkers actief zijn. Dankzij inZ is er altijd voldoende gekwalificeerd personeel om aan de wisselende zorgvraag te voldoen!

Daarnaast geeft ons Flexbureau actieve ondersteuning en begeleiding aan onze medewerkers en coacht onze flex-Dijklanders in hun loopbaan. Je leert bij ons snel het verschil te maken op meerdere afdelingen. Doet brede werkervaring op en je ontwikkelt je tot een allround professional. Inwerken is in overleg met de afdeling waar je wordt ingezet.

Eerst een dagje meelopen? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden!

Je nieuwe baan

Als servicemedewerker van inZ ben jij onze 'doorpakker'. Jij verzorgt de voeding voor onze patiënten, beheert de voorraad op de afdeling en voert lichte schoonmaakwerkzaamheden uit. Daarnaast ondersteun jij ons verpleegkundig personeel waar nodig en zorg jij voor net dat beetje extra in de vorm van patiëntgerichte service op onze klinieken.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander . Je bent een doorpakker met oog voor detail. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat. Graag steek jij jouw handen flink uit de mouwen om service te verlenen en levert een oprechte bijdrage aan onze patiëntenzorg. Je beschikt over een gezonde dosis pit en bent snel in staat om nieuwe dingen eigen te maken.

Daarnaast:

 • is het in bezit hebben van het diploma Helpende een pré;
 • is ervaring in een soortgelijke (zorg)functie een vereiste;
 • kunnen ook medische studenten met een propedeuse op zak reageren;
 • heb je kennis van voeding en de HACCP-regelgeving (pré);
 • verwachten van jou een hoge mate van flexibiliteit, initiatief en enthousiasme.

Wat bieden wij jou?

 • Een door en door Dijklander-werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan.
 • Daarbij ondersteunen wij jou graag met verschillende opleidingsmogelijkheden; bij ons kun je doorontwikkelen!
 • Wij bieden jou een omgeving die uitnodigt om de grenzen van jouw specialisme steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om jouw doelen te behalen.
 • De arbeidsvoorwaarden voor Dijklanders zijn geregeld in de Cao Ziekenhuizen. Het salaris komt overeen met functiegroep FWG 25 (per 1 juni 2024: minimaal € 2.429,00 en maximaal € 3.125,00 bruto per maand op fulltime basis). Naast je salaris, heb je ook recht op een eindejaarsuitkering en vakantiegeld en je pensioen is goed geregeld via het PFZW.
 • De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Handig om te weten: vanaf 8 april 2024 tot 1 september 2024 wordt er gewerkt aan de A7. Liever niet onnodig in de file staan? Kom met het OV! Zowel locatie Purmerend als Hoorn zijn op loopafstand van het station. Je werkt zowel in Hoorn als Purmerend.
 • Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld een actieve personeelsvereniging, maar ook een bedrijfsreglement waarbij je met voordeel bijvoorbeeld een fiets kunt kopen. Ook kun je via 'CultuurWerkt' met korting gebruik maken van verschillende kunst- en cultuuractiviteiten.
 • Het betreft een 0-urencontract voor de duur van 12 maanden. Wij gaan uit van een langdurige samenwerking en geven je dus uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Wil je eerst nog even doorvragen? Je kunt solliciteren tot en met 2 juni 2024.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVoedingsassistent
Indicatie salaris (min – max]2429 – 3125
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoorn Nh, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdijklander.nl/vacatures/servicemedewerker-flexbureau-hoorn-en-purmerend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.