Service Expert Verzekeren en Vergoeden VGZ 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Service Expert Verzekeren en Vergoeden VGZ 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is waar jij direct aan kunt bijdragen als Service Expert Verzekeren & Vergoeden bij VGZ. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid dat declaraties snel, maar juist worden beoordeeld. Ben jij klaar om het verschil te maken?

Hoe ook jij het verschil maakt

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een collega die ons gedurende een jaar kan ondersteunen. Ben je voor een jaar beschikbaar? Lees dan snel verder.

Als Service Expert Verzekeren & Vergoeden ga je aan de slag voor de subexpertise Vergoeden. Wij streven ernaar om declaraties van onze leden snel en juist te beoordelen. Veel gebeurt daarom ook geautomatiseerd. Toch kan het voorkomen dat een declaratie uitvalt, bijvoorbeeld doordat ons systeem de factuur niet kan lezen of omdat er informatie ontbreekt. Deze declaraties worden door jou en je collega’s beoordeeld waarbij je vervolgens alsnog overgaat tot vergoeden, onze leden informeert wat er ontbreekt of je gaat over tot het afkeuren van deze declaratie.

Het team waarin jij komt te werken bestaat uit teamleden met dezelfde expertise (Vergoeden) waardoor je optimaal de kans krijgt om van anderen te leren en jezelf verder te blijven ontwikkelen. Je bent ook het aanspreekpunt voor onze collega’s van Customer Service zodat zij onze leden snel kunnen helpen bij vragen over declaraties. Daarnaast ben je scherp in het signaleren van bijzonderheden en voorkom je fraude. Op deze manier draag je direct bij aan het betaalbaar houden van onze premie.

Jij komt te werken in de cirkel Dagelijkse Verzekeringszaken. Deze cirkel bestaat uit zeven teams van ongeveer tien collega’s. Bij VGZ werken we  volgens de principes van de Way of Working. DIt is een combinatie van Agile, Lean en Zelforganisatie. Dit is een manier van denken, werken en organiseren. Dit betekent dat je als team op een zelforganiserende manier werkt en - binnen de vooraf vastgestelde hoofddoelen en kaders- zelf bepaalt hoe het werk wordt gedaan.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden we jou:?

 • Een startsalaris vanaf € 2.600,- bruto per maand o.b.v. 38 uur (Salarisschaal E van de CAO van VGZ);?
 • Een tijdelijk contract voor een jaar (ivm vervanging zwangerschapsverlof);
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 60,- bruto per maand op je VGZ zorgverzekering;
 • Gedurende je dienstverband bij VGZ krijg je een volledig verzorgde thuiswerkplek ter beschikking gesteld.

Dit is wat jij meebrengt

Waar wij voor staan, daar kun jij je in vinden. Jij vindt het belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Om deze rol succesvol in te kunnen vullen ben jij nieuwsgierig en leergierig. Je werkt nauwkeurig en neemt pro-actief eigenaarschap van de zaken die op jouw pad komen. Kennis van het declaratieproces danwel administratieve handelingen is een pré.

Daarnaast hopen wij de volgende zaken in jouw cv terug te zien:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • WFT Zorg in bezit of bereid zijn tot halen bij VGZ (40 studie-uren);
 • 36 uur per week beschikbaar

We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het op onze website.

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken. Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.

Klaar om het verschil te maken?

Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het?werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan voor 20 november op de vacature van Service Expert Verzekeren en Vergoeden via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Youri Wladimirov Vassilev, Recruiter bij VGZ.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersonenschade-expert
Indicatie salaris (min – max]2463 – 2492
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , 624823346 https://werkenbijvgz.nl/vacature/cooperatie-vgz/service-expert-verzekeren-en-vergoeden/?jobid=1112&pubid=2291&apply=&utm_source=nvb&utm_medium=jobboard&utm_campaign=klantcontact
Type contractTijdelijk
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijvgz.nl/vacature/cooperatie-vgz/service-expert-verzekeren-en-vergoeden/?jobid=1112&pubid=2291&apply=&utm_source=nvb&utm_medium=jobboard&utm_campaign=klantcontact

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.