Service Coördinator Beheer & Onderhoud Eminent Groep 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Service Coördinator Beheer & Onderhoud Eminent Groep 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als service coördinator voor dit mooie bedrijf in het Brabantse is er aan afwisseling en uitdaging geen gebrek. De serviceafdeling van deze werkgever werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, waarvan veel reparatieverzoeken worden afgehandeld. Grotendeels komen deze van de opdrachtgevers die zich bevinden in en rondom Eindhoven. 

Je doel als service coördinator is om voor een prettige leefomgeving te zorgen voor de bewoners. Dit doe je door de verzoeken van de opdrachtgever en bewoner naar volle tevredenheid te behandelen en op te lossen. Efficiëntie en nauwkeurigheid is hierbij erg belangrijk. Dit bereik je door de reparatieverzoeken goed in te plannen en de juiste monteurs op pad te sturen. Daarnaast handel je het administratief netjes af.

Je hebt binnen de functie service coördinator een belangrijke rol binnen het team. Zo denk je mee over mogelijke verbeteringen in de processen en maakt dit bespreekbaar. Ook draag je zorg voor het bewaken van de planning van de lopende reparatieverzoeken. Overzicht bewaren en prioriteiten stellen zijn hierin belangrijk. Van het begin tot eind ben je betrokken bij een serviceverzoek. Van het verwerken van alle relevante informatie in een werkorder tot het op pad sturen van je collega’s of onderaannemers. Geen dag is hetzelfde en je komt geregeld voor leuke uitdagingen te staan. En niet geheel onbelangrijk; Jij draagt bij aan het woongenot van de bewoners. Zin om aan de slag te gaan? Vergeet dan niet te reageren.

Vacature eisen

  • Opleidingsniveau: MBO;
  • Achtergrond in de bouw is een pre;
  • Gemotiveerd en overtuigingskracht;
  • Oplossingsgericht, klantgericht en accuraat werken;
  • Stressbestendig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Flexibele instelling;
  • Uitstekende Nederlandse communicatieve vaardigheden.

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensk.beugels@eminentgroep.nl , 06 - 41 60 45 56 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Industrie
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/service-coordinator-beheer-onderhoud-eindhoven-1856976/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.