Senior Transformation Consultant Eraneos 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Senior Transformation Consultant Eraneos 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Senior Transformation Consultant

 • Organizational Excellence & Transformation
 • Amsterdam
 • Fulltime Permanent
Senior Transformation ConsultantSenior Transformation Consultant

Senior Transformation Consultant

- Speaking Dutch fluently is required for this job position

-

Welke impact maak jij als Senior Transformation Consultant binnen Eraneos?

Maak jij impact bij organisaties door het implementeren van digitale transformaties, waarin acceptatie en adoptie de boventoon voeren met échte resultanten? Solliciteer dan meteen!


Jouw rol als Senior Consultant

Als Senior Transformation Consultant heb jij een passie voor de Agile mindset en Agile way of working. Op basis hiervan adviseer en help jij opdrachtgevers in hun transformatie naar meer wendbaarheid en klantgerichtheid, vaak in combinatie met een digitaliseringsopdracht.


Taken & Verantwoordelijkheden:

 • Leiding geven aan de uitvoering van enterprise transformaties bij onze opdrachtgevers;
 • Adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers om hun enterprise transformatie tot een succes te maken tot op het hoogste niveau (team, senior management en raad van bestuur);
 • Je hebt een klantverantwoordelijkheid vanuit je rol als consultant, onze opdrachtgevers blijven altijd onze ambassadeurs;
 • Verwerven van nieuwe opdrachten op basis van je eigen netwerk gecombineerd met het netwerk van Eraneos;
 • Je hebt in je opdrachten een lead verantwoordelijkheid waarbij je een leidende rol pakt in het ontwikkelen van jouw teams en het actief coachen van (junior) collega's op hun groei en ontwikkeling.

Waar en met wie doe je dit?

Eraneos - powered by Quint is een van de toonaangevende internationaal adviesbureaus voor strategieontwikkeling, IT en digitalisering. Samen, als team en met onze klanten geven we vorm aan de digitalisering van de samenleving in innovatieve projecten die echte impact maken - in zowel de publieke als de private sector. En daar zijn we trots op.

Je komt te werken in onze practice Organisational Excellence & Transformation samen met collega's in Nederland, Zwitserland, Duitsland en Spanje. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en waarom wij dé plek zijn om je carrière een nieuwe impuls te geven.

Ons kantoor is gevestigd naast de Johan Cruijff Arena en wij hebben het hybride werken volledig omarmd.

Wat heb je in huis?

Eraneos -powered by Quint - is een dynamisch bedrijf en daarom is het van belang dat je zowel goed zelfstandig maar zeker ook in teamverband goed kunt presteren. Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je zit vol ideeën en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en anderen hiervoor enthousiast te maken.

Je staat ervoor open om feedback te geven maar ook te ontvangen om je collega's maar zeker ook jezelf verder te ontwikkelen zodat we als team impact kunnen maken.

Wat neem jij mee:

 • Minimaal 10 jaar werkervaring gerelateerd aan project- of verandermanagement, waarvan minimaal 5-8 jaar als consultant;
 • WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde academische studie;
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met Agile, de mindset en de way of working;
 • Kennis van frameworks zoals Scrum, SAFe en DevOps is van toegevoegde waarde;
 • Managementervaring is een pré.

Trefwoorden waarin jij jezelf herkent: analytisch, resultaat- en oplossingsgericht, creatief en daadkrachtig.

Ons aanbod:

Eraneos Nederland is ' Great Place to Work ' gecertificeerd. Wij kunnen onze ambities alleen realiseren door toptalent aan ons te binden. Daarom besteden we veel aandacht aan de bedrijfscultuur en aan (door)groeimogelijkheden voor medewerkers, wij stimuleren ontwikkeling onder andere middels via ons opleidingsaanbod van EraneosAcademy .

Daarnaast bieden wij;

 • Naast een vast salaris, een winstdeling;
 • Flexibel werken staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat je voor een 32-, 36-,0f 40-urige werkweek kunt kiezen en dit ook jaarlijks kunt aanpassen;
 • Goed pensioen waarbij je eigen bijdage slechts 1,3% is en een collectieve arbeidsongeschiktheidsregeling;
 • Keuze uit een lease-auto, ov-vrij abonnement (1e klas) of km-vergoeding;
 • Laptop of BYOD - BYOD telefoon vergoeding;
 • Leuke extra's zoals een jaarlijks sportbudget van € 240.--, borrels, (sportieve) teamuitjes, een groot eindfeest en inspirerende events.

Word onderdeel van ons team!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog! Voor vragen kun je contact opnemen met , Senior Corporate Recruiter a.i. via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Consultant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.eraneos.com/nl/nl/vacancies/senior-transformation-consultant/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.