Senior SAP Consultant Real Support 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Senior SAP Consultant Real Support 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Real Support

Senior SAP Consultant

Onderschat nooit de kracht van enthousiasme

Senior SAP Consultant

Taken en verantwoordelijkheden:
Als Senior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.

Functie - eisen:
Je denkt en werkt op HBO- of Academisch niveau en hebt bij voorkeur een opleiding die aansluit op de combinatie IT / Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde. Dit hoeft niet persé een bedrijfskundige opleiding te zijn, maar wel één waar organisaties en processen onderwerp van studie zijn.
Inhoudelijke kennis van één of meerdere SAP S/4HANA processen, bijvoorbeeld van: - Invoice and Payment, - Procure-to-pay - External Workforce and Services - Sourcing and Contracts - Financial Planning and Analysis
Naast customizing kennis van bijvoorbeeld één van bovenstaande processen is inhoudelijke kennis van SAP Successfactors, Ariba of Fiori of het nieuwe Business Technologie Platform een pré.

Geïnteresseerd?::
Je wilt je zowel in de breedte als in de diepte jezelf ontwikkelen en ambieert het om voor toonaangevende opdrachtgevers van Nederland te werken. Je (her)kent bedrijfsprocessen en één of meerdere modules in SAP. Heb je minimaal 8 jaar praktijkervaring en ben je communicatief en sterk en sociaal vaardig, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar:
Real Support bv
t.a.v. afdeling HR
Waanderweg 114
7812 HZ EMMEN
Per mail kan ook:

Arbeidsvoorwaarden:
Belangrijke voorwaarde voor het welslagen van deze functie is dat je bereid bent tot reizen en bereid bent om voor langere tijd bij een klant werkzaam te zijn. Je werkgebied is "geheel Nederland". Hiertegenover stellen wij een goed pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder primair een marktconform salaris / bonusregeling, een pensioenregeling, een goede onkostenvergoeding, een lease-auto en voldoende scholing om je SAP - kennis op peil te houden.

Informatie:
, of met
José Boomkens , j

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Waanderweg 114 7812 HZ Postbus 1067 7801 BB Emmen

www.realsupport.nl

T [0591] 67 66 35

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSap Consultant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieEmmen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.realsupport.nl/senior-sap-consultant/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.