Senior Medewerker Cliëntadministratie Amersfoort Stichting Philadelphia Zorg 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Senior Medewerker Cliëntadministratie Amersfoort Stichting Philadelphia Zorg 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Senior Medewerker Cliëntadministratie Amersfoort

Voor het Servicekantoor in Amersfoort zijn we op zoek naar een Senior Medewerker Cliëntadministratie voor 32 tot 36 uur per week.
Ben jij flexibel, proactief en analytisch? Kan je snel schakelen en trends signaleren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Philadelphia is één van de grootste landelijke zorginstellingen van Nederland. Wij bieden een mix van zorg en zakelijkheid binnen een omgeving die continu in beweging is. Hierbij werken wij resultaat- en toekomstgericht.

Jouw uitdaging
In deze functie ben je werkzaam binnen de afdeling Cliëntadministratie. Daar waarborgen wij de registratie, facturatie en declaratie van de zorg die aan cliënten wordt geleverd. Jouw werkzaamheden:

 • Je coördineert de dagelijkse gang van zaken binnen het eigen team en bent specialist op de inhoud van het desbetreffende vakgebied.
 • Bewaakt de werkvoorraad voor het eigen team, draagt zorg voor het behalen van de afgesproken reactie- en doorlooptijden en escaleert bij (dreigende) stagnatie naar de Teamleider Cliëntadministratie.
 • Fungeert als steunpilaar en vraagbaak voor de directe collega’s bij complexe vraagstukken.
 • Ziet toe op de naleving van - en onderhoudt - de AO/IB binnen de keten van de afdeling.
 • Adviseert in verbeter- en ontwikkelprojecten.
 • Signaleert en rapporteert verbetermogelijkheden en treedt op als casemanager van multidisciplinaire vraagstukken binnen de afdeling en het Servicekantoor. Je bent in staat om hierin regie te pakken en het overzicht te bewaren op de hieruit voortvloeiende werkzaamheden.
 • Ontwikkelt (mede) uniforme methodieken voor de standaard interne controles en draagt mede zorg voor de implementatie hiervan.

Kortom; een afwisselende functie waarin je veel contact hebt met collega’s uit het land, waarbij je de ruimte krijgt om zelf aan de slag te gaan met verschillende projecten, in een omgeving waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Onze afdeling bestaat uit meerdere teams, waaronder het Zorg administratieve team. Onze afdeling werkt nauw met elkaar samen, daarnaast houden we ook van de nodige gezelligheid. Dit uit zich in teamuitjes en borrels.

Vacature eisen

Wij vragen:

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met 3 tot 5 jaren zorg administratieve werkervaring (pre).
 • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van zorgfinanciering of de bereidheid om je dit eigen te maken.
 • Je hebt bij voorkeur een LEAN training gevolgd of bent bereid deze te volgen.
 • Je bent een sterke verbinder, je haalt het beste uit het team.
 • Je bent organisatiesensitief.
 • Je bent in staat om collega’s te motiveren en enthousiasmeren en bezit een gezonde dosis humor.

Dit krijg je van ons
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden; (Lean Six Sigma).
 • Werken in een dynamische omgeving in een continu veranderend zorglandschap.
 • Marktconform salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.986,- en maximaal € 4.264,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,00 netto per werkdag.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 1 december 2023 via het sollicitatieformulier op onze website.

Heb je nog vragen? Bel dan met Charley Kranstauber, Teamleider Cliëntadministratie, op telefoonnummer 06 - 21 36 29 34 of per mail via charley.kranstauber@philadelphia.nl.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

 

FunctietitelMedewerker Woonservice
Indicatie salaris (min – max]2986 – 4264
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenscharley.kranstauber@philadelphia.nl , 06 21 36 29 34 https://dlrs.info/pgaSBYw
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAmersfoort, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://dlrs.info/nfXMnK4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.