Senior Engineer Grote Projecten Alliander 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Senior Engineer Grote Projecten Alliander 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Senior Engineer Grote Projecten

Liander Techniek Engineers Hbo Amsterdam

Solliciteer voor 3 juni 2024

Een grote bijdrage leveren aan de energietransitie, flexibele werktijden en een fijn salaris. Klinkt dat al goed? Super! Bij Alliander kan jij aan de slag als senior engineer grote projecten voor 32-38 uur per week. Jij versterkt collega-engineers met ontwerpen en draagt de verantwoordelijkheid bij complexe projecten in Amsterdam. Jij maakt het net georganiseerder bij Alliander.

De energietransitie is onmogelijk zonder jou alssenior engineer grote projecten

Jouw doel is het juiste tracé vinden tegen zo laag mogelijke maatschappelijke kosten. Hiermee zorg jij ervoor dat onze klanten worden aangesloten en het elektriciteitsnet klaar is voor de toekomst. Als senior engineer grote projecten ben jij technisch verantwoordelijk voor de invulling van complexe projecten. Jij let op het gekozen tracé, materiaalkeuze en de bewaking van het proces. Met de stakeholder stem je alle technische aspecten af en zorgt vervolgens voor een uitvoerbaar plan. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als senior engineer grote projecten werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • coördineren van het technisch verloop van projecten en daarmee de verantwoordelijkheid dragen van de voortgang.
 • bedenken van oplossingen bij knelpunten, zodat projecten op tijd af zijn.
 • maken van sterkteberekeningen.
 • aanleveren van documentatie voor vergunningstrajecten en aanvragen.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

De drive om te ontdekken wat allemaal mogelijk is kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Programma's en Projecten bestaat uit gezellige en sociale collega's. Samen bouwen we aan een toekomstvast net. We helpen elkaar zodat het resultaat goed is.

Werken aan een organisatie die toekomstproof is. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw fijne manier van samenwerken? Super! Zeker als je dit aanvult met:

 • minimaal een mbo-diploma in een technische richting, denk aan energietechniek of elektrotechniek.
 • hbo-werk- en -denkniveau.
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring, denk aan de werkvoorbereiding van multidisciplinaire projecten.

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris van €4275 tot €6100 bruto per maand (schaal 9).
 • elke maand bovenop je salaris, een individueel keuze budget (IKB) van 18% (fulltime) of 12,8% (parttime) van je bruto jaarsalaris. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag. Je kunt dit bedrag uit laten betalen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook extra vrije dagen voor kopen. Jij kiest wat bij jou past.
 • 24,5 vakantiedagen per jaar, ruim aan te vullen met 35 dagen vanuit je IKB (op fulltime basis).
 • een eindejaarsuitkering in december van 6% van je jaarsalaris
 • werken waar dit voor jou het beste werkt, als je functie dit toelaat. Vanaf kantoor of vanuit eigen huis. Zelfs een workation behoort tot de mogelijkheden. Werk je vanuit huis, dan ontvang je hiervoor een thuiswerktegemoetkoming.
 • een NS-Business Card, zodat je duurzaam kan reizen. Kom je met eigen vervoer? Dan krijg je een kilometertegemoetkoming.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden .

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer via de sollicitatiebutton op deze vacature en binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud? , vertelt je hier meer over via . Dan helpt Elisa Huisman, corporate recruiter jou graag verder via of

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEngineer Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]4275 – 6100
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.alliander.com/vacature/senior-engineer-grote-projecten/JR10067/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.