Senior Applicatiebeheerder Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Senior Applicatiebeheerder Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Heb jij interesse in Service Automation, RPA en/of AI dan hebben wij een mooie werkplek voor jou op de afdeling ICT als Senior Applicatiebeheerder.

De afdeling ICT van Aafje beheert o.a. diverse applicaties die door de hele organisatie worden gebruikt. Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar een beheerder voor onze kernapplicaties. Deze kernapplicaties zijn o.a. ONS, Ysis, Medimo, T&P, Visma.NET, TOPdesk en UMRA. Als senior applicatiebeheerder plan je zelfstandig je werkzaamheden, ben je proactief en help je andere collega’s.
Je komt in een team met 12 directe collega’s, waarbij de focus ligt op je eigen applicaties. Je denkt echter ook mee met de andere beheerders bij hun werkzaamheden. Bij het implementeren van wijzigingen maak je het plan van aanpak, voer je testen uit en stem je af met andere disciplines. Daarnaast heb je geregeld contact met andere collega’s van de afdeling ICT over de applicatie-eisen voor het netwerk, zorg je voor het beheer van documentatie (o.a. procedures en handleidingen) en draai je mee in projecten. Binnen de afdeling ben je samen met de andere beheerders verantwoordelijk voor het goed functioneren van het totale applicatielandschap.

Jouw werkplek
Je werkplek is op het stafkantoor aan de Lichtenauerlaan in Rotterdam Noord. Op de afdeling ICT werk je samen met ongeveer 40 collega’s. Met deze collega’s ondersteun en faciliteer je de organisatie op ICT vlak.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Een opleiding bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar is een pré. Verder heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring als applicatiebeheerder. Als communicatief sterke, initiatiefrijke teamspeler weet jij structuur aan te brengen en sta je stevig in je schoenen. Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken doe je graag. Daarnaast kun je je goed inleven in de behoeften van onze interne zorgklanten en ben je proactief in het optimaliseren van onze applicaties.

Vragen?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Dominick Breekweg, Teammanager ICT Beheer via telefoonnummer 06 4664 2502. Kijk voor meer informatie over Aafje op onze website www.aafje.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet beantwoord. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApplicatiebeheerder
Indicatie salaris (min – max]2938 – 4264
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevenswerkenbij@aafje.nl , 888231088 https://www.werkenbijaafje.nl/vacatures/senior-applicatiebeheerder/
Type contractVast
BrancheICT, Gezondheidszorg/Welzijn
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.