Secretaresse HRM Klant & Service UWV 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Secretaresse HRM Klant & Service UWV 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Secretaresse HRM Klant & Service

Amsterdam, 32-32 uren, verloopdatum 20-11-2023

Wat ga je doen

De missie van Klant en Service is het realiseren van persoonlijke en waardevolle dienstverlening. Als Secretaresse speel je hierbij een belangrijke rol. Jouw focus ligt op het ondersteunen van het Hoofd HRM en het HR-team. Je bent aanspreekpunt voor collega’s binnen de afdeling en andere secretaresses binnen en buiten onze divisie.

In een notendop betekent dit dat onderstaande taken bij de functie horen;

 • Agendabeheer;
 • Je plant vergaderingen, bereidt agenda’s voor, notuleert en bewaakt de daaruit voortkomende acties;
 • Je verricht administratieve werkzaamheden op het terrein van personeelsadministratie, archivering, onboarding;
 • Je controleert en bewaakt uitgezette facturen;
 • Je bent vraagbaak voor de afdeling;
 • Je verzamelt informatie en zet deze door naar de medewerkers. Je verricht daarbij een juiste archivering en draagt zorg voor toegankelijkheid van de informatie;
 • Je bent de spil van het team, bent op de hoogte van wat er speelt en bent scherp op het welzijn van de collega’s;
 • Je verzamelt relevante documentatie voor management;
 • Je organiseert bijeenkomsten;
 • Attenties regelen en bestellen;
 • Autorisatiebeheer ABS.

Wat we van je verwachten

Als Secretaresse heb je de volgende skills en competenties:

 • Afgeronde Mbo-opleiding.
 • Ruime secretariële ervaring.
 • Je weet je goed te redden met SharePoint, MS Teams en Outlook.
 • Je bent communicatief en pakt zaken snel op.
 • Je bent oplossingsgericht en klantvriendelijk.
 • Plannen en organiseren is één van je kernkwaliteiten.
 • Je kunt goed luisteren en bezit organisatie sensitiviteit.
 • Kwaliteit en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel.
 • Je voelt je (deels)verantwoordelijk voor de verbinding in het team.
 • Een proactieve (werk)houding.

Er komen veel ad hoc verzoeken binnen, wat betekent dat de secretaresse verantwoordelijk is om hierin constant prioriteiten in te stellen.

Wat kun je van ons verwachten

Functieschaal

Deze functie valt in functiegroep 4. Het salaris ligt tussen 2.196,- en 3.357,- (bij een 38-urige werkweek). Het betreft een functie voor maximaal 32 uur per week, waarbij in eerste instantie een dienstverband voor een jaar wordt aangegaan. Na een jaar kan deze omgezet worden naar onbepaalde tijd.

Hybride werken

Hybride werken – deels thuis, deels op kantoor – wordt ook bij UWV het nieuwe normaal, mits dit voor jouw functie toepasbaar is. Er is echter geen panklare oplossing die we kunnen invoeren. Daarom voeren we op dit moment experimenten uit en kijken we samen naar de beste manier om invulling te geven aan deze nieuwe werkwijze.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de ruimte om jezelf bij ons verder te ontwikkelen, als professional én als persoon. UWV biedt daartoe intern meer dan 2.000 opleidingen aan vanuit een All you can Learn platform.

Diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid bij UWV

Het personeelsbestand van UWV is een afspiegeling van onze samenleving. Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen omdat wij iedereen gelijke kansen willen bieden, maar ook om te kunnen leren van verschillende achtergronden. Jouw werk maakt het verschil voor heel veel mensen.

UWV is een organisatie die optimaal gebruik wil maken van een diversiteit aan talenten en vermogens op de arbeidsmarkt. We kijken niet naar wat iemand niet kan, we zijn juist geïnteresseerd in wat je wél kan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zichzelf is. Want iedereen heeft een unieke achtergrond, persoonlijkheid, perspectief en kwaliteiten. Door onze onderlinge verschillen te herkennen en te waarderen, bereiken we samen op de mooiste manier, de beste resultaten.

Iets meer over zaken binnen ons bedrijf

Werken binnen Klant & Service

De divisie Klant & Service werkt er iedere dag aan om haar klanten empathische en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden. Klant & Service (K&S) bestaat uit 1.800+ medewerkers en is verantwoordelijk voor alle communicatie met klanten van het UWV via digitale kanalen en telefoon. De klant kiest het kanaal; of dit nu via onze website is, via de telefoon of via de chat.

Je komt te werken in het HRM team:

Het HRM team binnen Klant en Service verspreidt zich over de verschillende KCC’s (Goes, Groningen en Almere) en het hoofdkantoor in Amsterdam. Wij adviseren en ondersteunen het management en directie in het vaststellen en uitvoeren van het HRM beleid, binnen de kaders van het UWV beleid. Wij zijn een team met zeer specialistische kennis op verschillende HR onderwerpen en we fungeren als stevige sparringpartner voor management en directie. Extern zijn wij verantwoordelijk voor de communicatie met uitzendbureaus. Door onze kennis en vaardigheden te combineren leveren wij als afdeling een onmisbare bijdrage aan de dienstverlening van Klant & Service.

Interesse

Deadline

Past deze functie goed bij jouw ambitie en profiel? Dan kijken wij uit naar jouw bericht/reactie.

Je kunt je cv en motivatie uploaden via de sollicitatielink. Dit kan tot en met 19 november 2023.

Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Barbara van Katwijk, Hoofd HRM, te bereiken via 06-52436194 of via e-mail Barbara.vanKatwijk-01@uwv.nl.

Heb je informatie nodig over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Andrea Oostinga (Sr. recruiter) via 06 15514557.

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van deze procedure. Dit kan ook betekenen dat openbare bronnen als sociale media worden geraadpleegd. Je bent niet verplicht om je geboortedatum en geslacht in je cv en motivatiebrief te vermelden.

Het kunnen aanleveren van een VOG is onderdeel van de indiensttredingsprocedure, maar is niet nodig om te kunnen solliciteren.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaresse
Indicatie salaris (min – max]2196 – 3357
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , 652436194 http://www.uwv.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://link.inhroffice.com/09b21ecc-be8e-4372-9623-b9ffdd64847d

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.