Scheidsrechtersvereniging Scheidsrechtersvereniging Almelo en omstreken (S.A.O.) 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Scheidsrechtersvereniging Scheidsrechtersvereniging Almelo en omstreken (S.A.O.) 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Home / Wat doen wij als SAO?

Als scheidsrechtersvereniging willen wij de belangen van het scheidsrechterswezen op het gebied van de voetbalsport, in de ruimste zin van het woord, in Almelo en omstreken bevorderen en behartigen. Dit willen wij bereiken door:

  • De mogelijkheid bieden aan (assistent)-scheidsrechters om aan een goede lichamelijke conditie te werken. Hiervoor bieden we twee keer per week een fysieke training aan. Daarnaast kunnen we meedenken over trainingsschema's op maat.
  • De kennis van de spelregels van het voetbalspel (en de continue verandering hierin) te verspreiden en te zorgen dat deze kennis onder de leden goed onderhouden kan worden.
  • Het aanbieden van de mogelijkheid voor voetbalclubs om "neutrale" (assistent)scheidsrechters te "huren" van de SAO voor oefenwedstrijden, toernooien of wedstrijden waar geen KNVB-official voor is aangesteld.
  • Het aanbieden van informatieavonden of trainingsavonden voor voetbalclubs om het niveau van clubscheidsrechters omhoog te brengen. Wij willen graag een goede samenwerking met de voetbalclubs in onze regio.

Heb je een concrete wens? Klik hieronder verder óf stuur een e-mail naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelScheidsrechter
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieAlmelo, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.saoalmelo.nl/wat-wij-doen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.