Schadebehandelaar Provinciaal Medior Multibranche Rabobank 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Schadebehandelaar Provinciaal Medior Multibranche Rabobank 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Neem contact op met Careerguide

Schadebehandelaar Provinciaal Medior Multibranche

Ben jij de spil tussen bank, klant en maatschappij? Als Schadebehandelaar Provinciaal Medior sta je primair opgesteld voor het begeleiden van complexe schades van voornamelijk groot zakelijke relaties.

Organisatie Rabobank

Locatie Eindhoven

Salaris € 4.540 per maand

Gepubliceerd op 06-05-2024

Jij & jouw functie

Als Schadebehandelaar Provinciaal Medior sta je primair opgesteld voor het begeleiden van complexe schades van voornamelijk groot zakelijke relaties. Je begeleidt schades vanaf het aannemen van de schademelding tot en met het afronden van het dossier. Je bent het persoonlijk aanspreekpunt voor je eigen portefeuille. Naast contacten met klanten heb je intensief contact met de lokale banken en de verzekeringsmaatschappijen.

Prettig samenwerken

 • binnen het Service Centrum Verzekeren
 • samen met 30 directe collega's
 • 36 uur per week

Plezier & werk

Het zinvolle aan mijn werk vind ik om onze klanten te ontzorgen en bij te staan. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid maakt mijn werk tot een uitdaging elke dag'.

Marja Breukhoven, Schadebehandelaar Volmacht.

Een gemiddelde werkdag

Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-dolijst staat? Denk bijvoorbeeld aan:

 • Begeleiden van complexe schades van voornamelijk grootzakelijke relaties;
 • Je verzamelt relevante informatie, beoordeelt deze zelfstandig op compleetheid en als het nodig is dan schakel je een expert in;
 • Ter ondersteuning registreer je meldingen en klantinformatie in de daarvoor bestemde systemen en je zorgt voor een tijdige en volledige overdracht van de schademelding aan de verzekeringsmaatschappij;
 • Je toetst het oordeel van de maatschappij op correctheid aan de hand van de polisvoorwaarden en gaat hierover in dialoog met de maatschappij indien nodig;
 • Gedurende het hele proces ben je hét aanspreekpunt voor de betreffende klant en houd je hem proactief op de hoogte van de voorgang;
 • Je bent een vraagbaak voor collega's.

We geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van, Het schadecentrum SCV RVV

' Het team is gemotiveerd om het voor onze klanten goed te doen. Er is veel ervaring, kennis en kunde op het gebied van Schadebehandeling. Er zijn collega's die al jarenlange ervaring hebben en collega's die nog maar kort in het vak zitten. Binnen het team wil iedereen van elkaar leren en elkaar helpen waar nodig. Onervaren collega's kunnen in het team heel veel ervaring opdoen en uitgroeien tot een ervaren behandelaar. Wanneer een nieuwe collega ons komt ondersteunen krijgen we steevast te horen hoe fijn ze het ontvangst ervaren. Het team schade staat bekend om het 'warme welkom' voor nieuwe collega's'.

Regine Vorstenbosch, Teammanager Schadecentrum.

Jouw toekomstige collega's verwelkomen je graag. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het behandelen van complexe schades. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als 1 betrokken team binnen Rabobank. Over Rabobank gesproken: we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.

Jij & jouw talent

 • een afgeronde HBO Bachelor opleiding
 • kennis en ervaring van verzekeren, bij voorkeur als schadebehandelaar
 • ervaring met het werken in een klantgerichte omgeving
 • ervaring met Lean en continu verbeteren
 • kennis van CCS is een pre
 • je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Schade Particulier en Zakelijk of bereid om deze op korte termijn te behalen
 • je bent in het bezit van één of meer brancheopleidingen
 • focus op de klant
 • elke dag beter willen worden
 • sterk in het aanvoelen van behoeften

Dit bieden we jou

 • tot € € 4.540,36 bruto per maand (schaal 7) en een dertiende maand.
 • extra budget van 10% van jouw bruto maandsalaris dat je kan besteden zoals jij wilt. Koop extra vakantiedagen, stort extra geld in je pensioen of laat het budget deels uitbetalen.
 • een combinatie van thuiswerken en op een Rabobank locatie. #LI-Hybrid

Dit is een selectie van de arbeidsvoorwaarden voor een Schadebehandelaar Provinciaal Medior op basis van een 36-urige werkweek. Alle arbeidsvoorwaarden vind je op rabobank.jobs/nl/arbeidsvoorwaarden .

Jij & het sollicitatieproces

Twijfel je nog? Vind je het spannend om te solliciteren? Dat is niet nodig. We ontvangen graag jouw reactie op deze vacature Schadebehandelaar Provinciaal Medior bij Rabobank. De sluitingsdatum van deze vacature is donderdag 16 mei 2024.

Wil je eerst nog vragen stellen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Regine Vorstenbosch-Gilsing, Teamleider, via

Op jouw vragen over het werken bij Rabobank en de procedure geeft -van Oosten met plezier antwoord via

Verder vind je dit misschien fijn om te weten:

 • Gesprekken vinden plaats via een videocall.
 • Reacties worden conform vacaturemanagement in behandeling genomen.
 • Een beoordeling van de betrouwbaarheid behoort tot de procedure.

#LI-KV2

Solliciteren

Graag ontvangt Rabobank je sollicitatie voor de functie van Schadebehandelaar Provinciaal Medior Multibranche in Eindhoven via de sollicitatiebutton.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchadebehandelaar
Indicatie salaris (min – max]4540 – 4540
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gemeentefinancials.nl/vacature/schadebehandelaar-provinciaal-medior-multibranche-eindhoven-rabobank-rznbxq2nb0wjuktw

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.