Sanctiemedewerker, Den Haag Adecco 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Sanctiemedewerker, Den Haag Adecco 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Is de sanctiewetgeving niks nieuws voor jou? Heb jij een analytisch denkvermogen, een kritische blik en oog voor detail? Lees dan snel verder! NN Beurs is op zoek naar gedreven sanctiemedewerkers voor een periode van ongeveer twee maanden op het kantoor in Den Haag.

 

Wat ga je doen?

Als sanctiemedewerker speel jij een cruciale rol in zowel de risicobeheersing als het naleven van wet- en regelgeving op de Beursafdeling. Je hebt veel verantwoordelijkheden en taken die jij gaat uitvoeren. Hieronder vallen het controleren van Ultimate Beneficial Owners (UBO's), het behandelen van uitgevallen en/of verlopen Customer Due Diligence (CDD) en het onderzoeken van Transactional Due Diligence (TDD). Om jouw rol in het waarborgen van de afdeling op het gebied van FEC/Sanctiewet goed uit te kunnen voeren en een succes te zijn binnen de Beursafdeling, voer jij jouw taken nauwkeurig uit en houd jij alles administratief strak bij. Daarnaast ben jij in staat om snel onjuistheden te signaleren, zodat deze direct aangepast of rechtgezet kunnen worden.


Waar ga je werken?

Je maakt deel uit van het team op de Beurs Backoffice. Dit team bestaat uit diverse mannen en vrouwen met verschillende achtergronden en leeftijden. Bij Nationale-Nederlanden zijn ze bezig met het opbouwen van een nieuw team, met zowel bestaande als nieuwe functies. Dit is een leuke uitdaging en biedt kansen om je eigen stempel te drukken en samen hun impact te vergroten. Dit gaat wat uitdagingen met zich mee brengen, maar bij NN kijken ze ernaar uit om er samen met jou een succes van te maken!

 

Het project start eind november en duurt twee tot drie maanden. Tijdens het inwerkproces dien je minimaal 32 uur beschikbaar te zijn, daarna zijn de werkuren in overleg.


Wat vragen wij?

 • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Juridische achtergrond en kennis van sanctiewetgeving is een pré;
 • Je kan jezelf vinden in de volgende competenties: analytisch, zelfstandig, nauwkeurig en accuraat.

Wat bieden wij?

 • Een uurloon vanaf €15,50 bruto per uur (afhankelijk van ervaring en opleiding) en een vaste 13e maand;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. OV-kosten worden 100% vergoed;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Pensioenopbouw vanaf jouw eerste werkdag;
 • Een uitdagende functie in een boeiende sector, waarbij je echt een verschil kunt maken voor onze klanten;
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het uitgebreide trainingsaanbod van de Adecco Academy, om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Zie jij jezelf voor langere tijd bij OHRA werken? Ben jij iemand die een écht gesprek aangaat met klanten? Reageer dan vóór 24 november 2023. Mocht je vragen hebben, mag je een appje sturen of bellen naar Talisa Groenland op 0653455014.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBoorwerker
Indicatie salaris (min – max]0 – 19
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensnn@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/8jUHRR820KVXf84qUyFa

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.