Salesforce Developer AZL 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Salesforce Developer AZL 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wij zoeken Senior Salesforce Developers

Bouw jij mee aan de toekomst van pensioenen? Bij AZL kun jij als Salesforce Developer het verschil maken. Als jij enthousiast wordt van het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke oplossingen en het naadloos laten samenwerken van systemen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een vernieuwde pensioenervaring voor meer dan 1,3 miljoen gebruikers.

Wij zoeken Salesforce Developers

Over AZL

Als toonaangevend pensioenuitvoerder met meer dan 55 jaar ervaring verzorgt AZL de administratie, bestuursadvisering, actuariële dienstverlening en communicatie voor 43 pensioenfondsen, 13.000 werkgevers en 1,3 miljoen deelnemers. Wij bieden betrouwbare en kwalitatief goede dienstverlening en weten vakmanschap te combineren met veranderkracht. Dat doen we met zo'n 700 medewerkers vanuit onze hoofdvestiging in Heerlen en ons kantoor in Utrecht. AZL is een zelfstandige onderneming binnen NN Group en levert een belangrijke bijdrage aan de totale propositie van marktleider Nationale-Nederlanden op het gebied van Leven en Pensioen.

Je gaat aan de slag binnen de afdeling IT. Deze afdeling is met 70 medewerkers verantwoordelijk voor alle IT-activiteiten, zoals infrastructuur, systeemontwikkeling, applicatiebeheer, technisch beheer, de servicedesk en IT-security.

Wat ga je doen

Als Senior Salesforce Developer ben je de technische sparringpartner voor de Product Owner, en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van en aanpassingen aan ons Salesforce platform. Je schrijft koppelingen met externe systemen en helpt mee met de implementatie van nieuwe Salesforce functionaliteiten en uitbreidingen. Daarnaast draag je bij aan het vaststellen van randvoorwaarden en kaders van software ontwikkeling conform best practices, zodat we efficiënt en effectief ontwikkelen. Als Senior Salesforce Developer ken jij de waarde van het Salesforce Platform voor de organisatie en help jij direct mee met de digitale transformatie.

In jouw rol als Senior Salesforce Developer houd je je bezig met een aantal belangrijke taken en verantwoordelijkheden:

 • Ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen binnen het Salesforce-platform ter ondersteuning van de digitale transformatie.
 • Uitdagen van de Product Owner op de (niet)functionele requirements en deze vertalen in een technische oplossingsrichting met het ontwikkelteam.
 • Opstellen solution / technical designs op basis van features en user stories, en afstemming van designs met de Solution Architect.
 • Oog voor kwaliteit, stabiliteit, veiligheid en onderhoudbaarheid van het Salesforce-platform.
 • Definiëren workload en sprintplanning met het Salesforce team.
 • Ondersteunen en begeleiden van teamleden.
 • Naast samenwerken met je teamleden om de sprints tot een succes te maken, ook met andere teams samenwerken om overkoepelende PI doelstellingen te behalen.

Wat breng je mee

 • Ruime ervaring als Salesforce Developer (3-5 jaar), met declarative development, Apex, LWC, HTML, Javascript, CSS, JSON & Event Driven/Rest(ful) API integraties.
 • Kennis van en ervaring met Salesforce Financial Services Cloud.
 • Kennis van en ervaring met Agile (SAFe/Scrum) way of working.
 • Kennis van en ervaring met DevOps, CI/CD pipelines en version control/code quality.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).
 • Ervaring in het pensioen-domein (of in de verzekerings-domein of financiële keten) is een pré.

Wat heeft AZL jou te bieden

We geven je veel ruimte en vrijheid voor het zelfstandig vormgeven van je rol. We houden bij AZL van korte lijnen, van een informele sfeer en van aanpakken. Verder krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en je te blijven ontwikkelen in je vak. AZL heeft een eigen cao en onze arbeidsvoorwaarden en onze salarissen zijn uitstekend. Denk hierbij aan een vaste eindejaarsuitkering, 26 verlof- en 16 ATV dagen, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Je hebt ook de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden te ruilen: meer werken of juist meer verlofuren? Dat kan.

Heb je er zin in?

Herken je jezelf in de rol als Salesforce Developer bij AZL?

Stuur je motivatie met cv naar . Vergeet niet om in de mail bij het onderwerp het vacaturenummer 2359 (senior)Salesforce Developer te vermelden. Reageren kan tot en met 15 mei 2024 . Heb je nog inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact met () via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSalesforce Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.azl.eu/werken-bij-azl/vacatures/salesforce-developer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.