Sales Support Medewerker Sprint Intermediair BV 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Sales Support Medewerker Sprint Intermediair BV 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

BusinessCom is dé one-stop-shop distributeur voor telecom- en ICT-oplossingen, in de cloud en “op de grond”. Tevens bieden wij advies en begeleiding bij projecten. Vanuit twee vestigingen, in Veghel (NL) en Merchtem(BE), bedienen we ongeveer 1650 telecom en ICT resellers in het mkb- en grootzakelijke segment. En dat in de Benelux, Nordics en Baltics.

Wij onderscheiden ons al meer dan 20 jaar in visie, kennis, ondersteuning en sterke relaties. Nu en in de toekomst staat de dienstverlening richting onze resellers en partners centraal. Dankzij onze webshop, ruime openingstijden en uitgebreide leveropties kunnen we producten leveren wanneer zij ze nodig hebben. Zo bieden we de beste oplossingen – on-premise of in de cloud – met een hoge toegevoegde waarde in kennis, meedenkend vermogen en service.   

Neem alvast een kijkje op www.businesscom.nl om een eerste indruk op te doen van deze innovatieve organisatie en bovendien leuke werkgever!

Functieomschrijving

 • Het fungeren als (eerste) aanspreekpunt (telefonisch en per e-mail; ticket systeem) voor resellers bij vragen, verzoeken, orders en klachten / problemen aangaande de producten / diensten die geboden worden.
 • Het adequaat opvolgen van gemaakte afspraken (o.a. middels “service calls”) om een hogere mate van klanttevredenheid en commercieel resultaat te bereiken.
 • In geval van grote en / of complexere orders: het opstellen van offertes en het adequaat verwerken van de betreffende orders. Hierbij toezien op de verdere accurate afhandeling binnen de interne organisatie door o.a. het (logistieke) proces te monitoren.  
 • Het vervullen van een coördinerende rol tussen de diverse afdelingen waaronder inkoop, het magazijn, enz. In bijzondere situaties schakel je soms rechtstreeks met de leverancier(s).
 • Het in de breedste zin van het woord ondersteunen van de Partner Managers in de buitendienst. Hierbij als sparringpartner samenwerken naar de beste (totaal)oplossingen voor de resellers.
 • SIP Trunk aanvragen verwerken en de aanvragende reseller(s) over de status informeren.   
 • Technische vragen taxeren en doorzetten naar de technische serviceafdeling.
 • Als echte teamspeler samenwerken en een voorbeeldrol aannemen aangaande het op proactieve en servicegericht wijze bedienen van de resellers.

Functie-eisen

Werken bij BusinessCom betekent werken in een dynamische omgeving! Daarom zijn wij op zoek naar iemand die excelleert wanneer een situatie om aanpassend en / of improviserend vermogen vraagt. Iemand die snel kan schakelen, verantwoordelijkheid neemt en streeft naar een optimale klantbeleving. Servicegericht handelen staat daarom bij jou hoog in het vaandel en verder ben jij een flexibele, commercieel ingestelde en communicatief vaardige medewerker met MBO+ / HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over relevante commerciële, ondersteunende en coördinerende ervaring. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken, je werkt gestructureerd en nauwkeurig en bent handig met Windows Office pakketten. Daarnaast heb jij affiniteit met telecom en ICT. Tot slot beschik je over een helicopterview en een flinke dosis positieve energie!

 

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een succesvolle, continu groeiende en innoverende organisatie. De werkomgeving is te karakteriseren als professioneel en vooruitstrevend, maar tevens als nuchter en Brabants gemoedelijk. Binnen jouw team (maar dat geldt eigenlijk voor de gehele organisatie) zijn de communicatielijnen kort en is men behulpzaam naar elkaar. Binnen dit geheel verkrijg jij een afwisselende rol met veel ruimte om te leren en groeien. Daarnaast mag je in ieder geval rekenen op:

 • Uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;
 • Een uitstekend salaris dat wordt vastgesteld aan de hand van o.a. opleiding, kennisniveau en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag op jaarbasis;
 • Een premievrije pensioenregeling;
 • We zijn bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur, dus je start om 08:30 of 09:00 uur;
 • De mogelijkheid om deze rol te vervullen op basis van een 32- t/m 40-urige werkweek;
 • Nagenoeg onbeperkt leren via (relevante) trainingen en opleidingen;
 • Je dagelijkse portie gezelligheid, aangevuld met leuke bedrijfsuitjes. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSales Support Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensevratingen@sprintintermediair.nl , -39319572 https://www.sprintintermediair.nl/vacatures/sales-support-medewerker-businesscom-veghel/
Type contractVast
BrancheICT, Telecom
LocatieVeghel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.