Sales controller Driessen 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Sales controller Driessen 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Heb jij passie voor cijfers, scherp inzicht en wil jij een sleutelrol spelen in het hart van onze dynamische en groeiende organisatie? Bij Driessen zijn we op zoek naar een enthousiaste en doortastende controller die met ons het verschil wil maken bij bestaande en nieuwe klanten.

Over Driessen
Bij Driessen zetten we elke dag alles op alles om mensen die binnen de publieke sector willen werken te verbinden aan werk. Elke dag opnieuw maken wij met veel enthousiasme en expertise het verschil bij onze opdrachtgevers, uitzendkrachten en kandidaten. We werken vanuit verschillende locaties in het land voor prachtige opdrachtgevers zoals de Rechtbanken, verschillende gemeenten, belastingdienst, ministeries en de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Jaarlijks zijn er in het hele land zo’n 15.000 talenten via ons aan het werk die op hun beurt weer miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door!

Wat ga je precies doen?
Als sales controller ben jij het ‘financiële geweten’ binnen aanbestedingen bij nieuwe en bestaande klanten en lever je een cruciale bijdrage aan de groeiambities van Driessen.
Overheids- en onderwijsinstellingen moeten gemiddeld genomen iedere 4 jaar hun verwachte behoefte aan inhuur van flexibel personeel aanbesteden. Deze aanbestedingstrajecten variëren van € 150.000 tot € 10 miljoen aan omzetwaarde per jaar. Een belangrijk onderdeel in het offertetraject bij een nieuwe klant is de prijsbepaling/tariefstelling die we aanhouden voor het leveren van onze diensten. Wanneer Driessen een aanbesteding weet te winnen is het belangrijk dat financiële afspraken goed worden geïmplementeerd en dat deze gedurende de looptijd van de aanbesteding zorgvuldig bewaakt en gemonitord worden.

Je komt te werken op onze afdeling Finance & Business Control in een team van 10 collega’s dat bestaat uit 4 controllers, 4 salarisspecialisten, een projectmanager procesoptimalisatie en een afdelingsmanager. Jouw taken en verantwoordelijken omvatten:

 • Doornemen van aanbestedingsdocumentatie en verzamelen van alle benodigde en relevante informatie voor een correcte prijs-/tariefbepaling.
 • Uitvoeren van en adviseren over bedrijfseconomische calculaties van aanbestedingen.
 • Analyseren van de winstgevendheid van contracten middels nacalculaties.
 • Verwerken van kostprijswijzigingen bij lopende contracten.
 • Fungeren als strategisch gesprekspartner voor directie en management op het gebied van tariefstelling in de betreffende aanbesteding.
 • De focus in deze rol ligt op nieuwe en lopende aanbestedingstrajecten, hier ben je ongeveer 75% van je tijd mee bezig. De overige tijd besteed je aan andere financiële werkzaamheden, zoals het opleveren van de maandresultaten en het uitvoeren van financiële analyses.

Wat vragen wij?
 • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in financiële of bedrijfseconomische richting.
 • Ervaring met aanbestedingen is geen vereiste, maar je hebt wel minimaal enkele jaren ervaring in een financiële rol.
 • Je beschikt over goede kennis van Excel.
 • Je bent sterk in begrijpend lezen en analyseren van complexe aanbestedingsstukken, waarbij je jezelf continue de vraag stelt: ‘wat betekent dit voor de organisatie / wat betekent dit voor onze kostprijs?’
 • Je bent een doortastende en zelfverzekerde gesprekspartner en je weet door het stellen van de juiste vragen haarfijn alle informatie boven tafel te krijgen en te adviseren.
 • Je staat sterk in je schoenen en je bent in staat vanuit jouw expertise directie en management te overtuigen. Jouw persoonlijkheid vinden we hierbij nog belangrijker dan het aantal jaar werkervaring dat je hebt.

Wat bieden wij?
 • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week in een team met enthousiaste collega’s waar samenwerken centraal staat.
 • Een bruto maandsalaris tussen €3.000 en €5.000 op basis van een 40-urige werkweek (inschaling op basis van relevante kennis en ervaring) én daarbovenop nog een 13e maand.
 • Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarom ontvang je (op fulltime basis) ruim 28 vakantiedagen om lekker te ontspannen.
 • Een laptop en de mogelijkheid tot hybride werken, waaronder flexibele werktijden en een combinatie van thuis en op kantoor werken.
 • Een inspirerende en innovatieve werkomgeving. Driessen is namelijk gevestigd op de Brainport Human Campus in Helmond; een bruisende locatie die verbinding stimuleert en bestaat uit meerdere panden met een eigen (sociale) koffiebar. Ook voorzien we je iedere werkdag van een gratis verzorgde lunch en vers fruit in onze gezellige brasserie. Klik hier om alvast een indruk te krijgen van je nieuwe werkplek.
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en korting op een sportabonnement.
 • Een informeel bedrijf waar naast hard werken ook volop ruimte is voor gezelligheid. Er is veel ruimte om je collega’s ook informeel te leren kennen, zoals tijdens de geweldige Driessen Groep feesten, pubquizen, squash, spelletjesavonden, voetbal en filmavonden.
 • Driessen Groep is al meerdere jaren op rij bekroond met het keurmerk van beste werkgever (World-class Workplace).

Meer informatie en de sfeer proeven bij Driessen? Neem dan ook eens een kijkje op onze werken-bij website en Instagram.

Interesse?
Is je interesse gewekt? Dan kijken we er naar uit om jou te leren kennen.
Heb je vragen over de functie of het werken bij Driessen? Bel, WhatsApp of mail dan met Miriam de Groot, corporate recruiter, via 06 - 15 94 81 08 (bereikbaar van maandag t/m donderdag) of miriam.degroot@driessen.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSales Controller
Indicatie salaris (min – max]3000 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensmiriam.degroot@driessen.nl , #ERROR! https://www.mmimir.nu/source/1366264
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieHelmond, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mmimir.nu/track/1366264

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.