Sales Coach Sales Improvement Group 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Sales Coach Sales Improvement Group 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wij zoeken Sales Improvement Professionals. Bent u de commerciële topper die interesse heeft om Sales & Management Trainer of Sales Improver te worden?

Sales Improvement Group zorgt voor aantoonbaar hogere prestaties door het verhogen van het resultaat van de verkoopactiviteiten van haar klanten. Wij realiseren al jarenlang bij bedrijven een verbetering van de verkoopresultaten. Dit doen wij door middel van een unieke werkwijze, met de naam SPACE Concept®. Wij bieden een dienstenpakket aan waarmee de strategie en alle processen rondom sales binnen bedrijven worden geoptimaliseerd. Dit combineren wij met praktijkgerichte training en coaching. Ons trainingsprogramma is zeer uitgebreid en afgestemd op de hedendaagse verkoop.

Sinds 2004 wordt het SPACE Concept® succesvol in de markt toegepast. Inmiddels zorgt een professioneel team van ruim 35 ervaren Sales Improvers en Sales & Management Trainers bij vele organisaties in Nederland voor uitstekende prestaties. Sales Improvement Group realiseert zelf ook al jarenlang jaarlijks een flinke omzetgroei met haar organisatie. Door de professionele werkwijze en opbouw van de organisatie zijn wij in staat om deze groei met de franchisenemers te blijven realiseren. Daarom zoeken wij ook nieuwe franchisenemers. Het secretariaat, marketing, automatisering en productontwikkeling vormen op zeer professioneel niveau de faciliterende diensten van het kantoor voor de franchisenemers en klanten van Sales Improvement Group. We bieden alle Sales Trainers en Sales Improvers een uitstekende ondersteuning. U krijgt een uitgebreide praktijkgerichte opleiding en persoonlijke begeleiding.

U bouwt uw eigen klantenbestand op, ondersteund door een modern marketingconcept. Alleen of samen met collega Sales Improvers en Sales & Management Trainers helpt u uw klanten met het verbeteren van de verkoopresultaten. U werft uw eigen klanten. U verkoopt ons SPACE concept®. Als Sales & Management Trainer voert u zelf trainingen uit. Of u doet dit samen met uw collega trainers / improvers. U brengt de vaardigheden van uw deelnemers naar een hoger niveau. Hierdoor zorgt u voor een directe verbetering van het verkoopresultaat van uw klanten. Als Sales Improver werkt u nauw samen met het (sales) management en/of directie van uw klant in het verbeteren van de sales strategieën, sales processen, de sales tools en werkt u aan een optimale sales cultuur. Onze franchisenemers werken vanuit een eigen vestigingsplaats en hebben heel Nederland als werkgebied.

Sales Improver

Verkoopdirecteuren en salesmanagers met jarenlange saleservaring en bewezen succes in commerciële organisaties. Dié haalt u met Sales Improvement Group in huis. Praktijkmensen die "met hun beide voeten in de klei hebben gestaan". Sales mensen die zaken snel herkennen. Mensen die bij alle activiteiten rondom sales snel de vinger op de zere plek kunnen leggen en met praktische oplossingen komen.

Sales & Management Trainer

Als Sales & Management Trainer bent u een sales mens pur sang. U bent zelf een commerciële topper. Een praktijkmens die het klappen van de zweep kent als het gaat om salestechnieken bij acquireren, presenteren, overtuigen, onderhandelen en afsluiten. U bent resultaatgericht èn mensgericht.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar commerciële toppers. U heeft een ruime verkoopervaring, bij voorkeur in verschillende branches, met aantoonbare prestaties en successen. Bij voorkeur heeft u een aantal jaren leiding gegeven aan een verkoopteam. Bent u de juiste commerciële man of vrouw die in staat is om zelfstandig te werken? Bent u toe aan het opzetten van een eigen (franchise)onderneming, vanuit uw eigen kantoor, waarbij u de hoogte van uw inkomen zelf bepaalt? Beschikt u over een startkapitaal voor investeringen, vermeerderd met de kosten van levensonderhoud voor de eerste 6 maanden? Heeft u interesse om een uitdagende praktijk te starten als Sales & Management Trainer of als Sales Improver?

Dan willen wij u graag uitnodigen om aan te sluiten bij een vernieuwend team. Financieringsmogelijkheden voor het startkapitaal zijn aanwezig.Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSales Coach
Indicatie salaris (min – max]2500 – 25000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensinfo@salesimprovementgroup.com , 887722300 https://salesimprovementgroup.com
Type contractZelfstandig/Franchise
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieVeenendaal, Utrecht,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.