Recruitment Consultant - Engineering Independent Recruiters 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Recruitment Consultant – Engineering Independent Recruiters 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Een Recruiter is bij ons altijd verantwoordelijk voor de hele recruitment cyclus. Je bent de business partner van jouw opdrachtgever en zorgt dat je precies weet welke kandidaten zij graag willen spreken. Je werft deze kandidaten reactief middels advertentie(s) maar je benadert ook proactief geschikte kandidaten. Affiniteit met sourcing tools en social media is belangrijk.

We doen niet aan "cold calling" of andere vormen van koude acquisitie. Dat betekent niet dat we niet heel commercieel zijn. We geloven er echter in dat je pas echt het vertrouwen van een opdrachtgever wint als je ze op een andere manier leert kennen. We zijn daarom altijd op zoek naar netwerktalenten en geven je ook alle ruimte om die netwerken op te zoeken. Dat geldt uiteraard ook voor het netwerk ten aanzien van de kandidaten.

Met onze 10 labels zijn we generalisten qua functies en branches die we bedienen. Onze consultants hebben echter altijd een heel stevige basis in het vakgebied dat ze bemiddelen. Inhoudelijk kunnen sparren met kandidaten en opdrachtgevers is daarom ook erg belangrijk voor ons. Hierdoor zijn we naast generalist ook de specialist die de markt vraagt.

Vacature eisen

Als Recruiter bij Independent Recruiters heb je minimaal HBO niveau. De richting maakt niet zoveel uit. Je persoonlijkheid bepaalt of je succesvol gaat worden als Recruiter.

Je combineert een doelgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je bent sociaal, je wil mensen graag helpen maar je weet ook dat er een commercieel belang is.

 

FunctietitelRecruiter
Indicatie salaris (min – max]2250 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
ContactgegevensoniemeijerINR.43939.572@independentrecruiters.aplitrak.com , 0031(0)6-53945170 http://www.independentrecruiters.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Uitzend/Detachering/W&S
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.