Recruiter Sociaal Domein Olympia 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Recruiter Sociaal Domein Olympia 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ons recruitment team is verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van onze vacatures. In nauwe samenwerking met je collega's binnen de organisatie zorg jij dat we de juiste mensen aantrekken om Ennea te laten groeien. Van het schrijven van vacatureteksten, het zoeken en aanspreken van interessante kandidaten, het voeren van gesprekken met potentiële kandidaten, tot en met de onderhandeling en het verwelkomen van nieuwe collega's, jij doet dit op jouw manier en zet ten alle tijden de kandidaat centraal.
Wij zijn actief in het sociaal domein waarin onze mensen het verschil maken en een ieder op zijn of haar eigen manier een bijdrage levert aan de maatschappij. Bij Ennea streven wij er naar om het beste uit jou, ons en de mensen om je heen te halen. Het sociaal domein waarin wij actief zijn is een belangrijk onderdeel van de maatschappij. Samen met jou maken wij graag het verschil.

Vacature eisen

  • Jij beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • Jij bent in het bezit van je rijbewijs B.
  • Jij hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan binnen een HR afdeling als recruiter, intercedent of consultant. 

Verder ben jij sociaal, communicatief en een volwaardig gesprekspartner voor alle potentiële nieuwe collega's!


Arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in jouw werk. Wij zorgen er samen voor dat jij je goed op je plek voelt en je continu blijft ontwikkelen. Verder bieden wij jou:

  • Een uitdagende baan van 32 tot 36 uur per week.
  • Een salaris tussen de €2800 - €3900 afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een leaseauto.
  • Een team waarin veel wordt samengewerkt waardoor ook jouw mening en inspraak belangrijk is.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief & de rol te vormen naar wat het beste bij jou past.

Geïnteresseerd? We kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier. Wil je eerst wat meer weten over de functie of over Olympia? Bel dan met onze Corporate Recruiter Youri Hunsel op 0641122521 of stuur een mailtje naar?corporaterecruitment@olympia.nl.

 

FunctietitelRecruiter Werving & Selectie
Indicatie salaris (min – max]3900 – 3900
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensy.hunsel@werkenbijolympia.nl , 31641122521 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieVianen Ut, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/8jTU6r820Kw6y82qYkdn

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.