Recruiter IT TenneT 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Recruiter IT TenneT 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Globe icon

Recruiter IT

Apply now

TenneT is hard groeiend en op zoek naar nieuwe collega's om onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een Recruiter IT voor ons kantoor met standplaats Arnhem.

Jouw bijdrage aan TenneT

Wat ga je doen als Recruiter bij TenneT? Simpel gezegd: JIJ staat in de voorhoede van de energietransitie! Mede door jouw werving kunnen wij dé energietranistie waarmaken. Om de energietransitie te realiseren moeten we samen met onze Duitse collega's 1000 nieuwe medewerkers (netto groei!)) per jaar werven. Kippenvel toch?! Deze opgave deel je met 32 recruitment collega's en laat dat nou ook nog eens een heel leuk team zijn.

Wat ga jij dan binnen ons team doen? Dit zijn enkele van de belangrijkste taken:

 • Je beheert het hele recruitmentproces van intake tot vacature en het vieren van de aanstelling;
 • Jouw creativiteit en input bij de opvolging en het optimaliseren ervan waar mogelijk (het kan altijd een beetje beter, toch?)) stellen we zeer op prijs;
 • Je blinkt uit in het schrijven van pakkende vacatureteksten en je zorgt ervoor dat deze de juiste exposure krijgen op onze carrièresite (www.werkenbijtennet.nl ) en andere relevante social media kanalen;
 • Je bent het aanspreekpunt voor zowel kandidaten als de organisatie, voorafgaand, tijdens en tot na het wervingsproces, dus je interpersoonlijke en netwerkvaardigheden zijn op peil;
 • Je houdt ervan kandidaten te interviewen om erachter te komen wat hun onderscheidende talenten zijn en deze actief te matchen met de vacature waarvoor je werft of met een andere bedrijfsbehoefte, omdat je altijd op zoek bent om zowel de kandidaat als de organisatie te helpen groeien;
 • Last but not least: Voor een beetje administratie draai je je hand niet om.

Jouw profiel en achtergrond

Wij geloven dat recruitment een vak is! Als je houdt van wat je doet, hoef je geen dag van je leven te werken, toch? Maar aangezien dit een vacature is, is dit ons verlanglijstje wat betreft je achtergrond:

 • Om te beginnen heb je een gedegen achtergrond (minimaal 3 jaar als agency- of corporate recruiter) en ultieme passie voor het (corporate) recruitment vak;
 • Je bent slim en hebt bij voorkeur een Bachelor / Master diploma;
 • Omdat we opzoek zijn naar een Recruiter voor onze IT organisatie heb je bij voorkeur ervaring als IT recruiter of ben je mega nieuwsgierig naar waar de techniek niet al voor staat;
 • Het sourcen, selecteren, interviewen en adviseren van je stakeholders kunnen we aan jou overlaten;
 • Persoonlijke betrokkenheid en het streven naar een geweldige candidate experience zijn voor jou belangrijk;
 • Daarnaast heb je uitstekende stakeholder management vaardigheden en treed je op als een echte recruitment business partner.

Ons recruitment process

Ons aanbod


Onze uitdaging

Als unit People willen we TenneT helpen de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en de energietransitie vooruit te brengen. Dit doen we door nieuwe manieren te bedenken om het talent van onze mensen te benutten en ontwikkelen, en om nieuwe talenten te zoeken die we nodig hebben voor verdere aanpassing en groei.

Extra informatie

 • Deze functie is in te vullen voor 32 (tot 40 uur per week;
 • Deze functie is voor onbepaalde tijd;
 • De salarisindicatie voor deze rol ligt tussen €3.820,- en €6.757,- bruto per maand op basis van 40 uur in salarisschaal 7 van onze CAO TSO.

Salaris

3820 € - 6757 €

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO). Wij zetten ons in voor een veilige en betrouwbare elektriciteitsvoorziening, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Daarbij stimuleren we de energietransitie met als doel een duurzame, betrouwbare en betaalbare energietoekomst. Als eerste grensoverschrijdende TSO ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren we meer dan 25.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen in Nederland en grote delen van Duitsland, en faciliteren we de Europese energiemarkt via de 17 interconnectoren met onze buurlanden. Met een omzet van 9,2 miljard euro en een totale activawaarde van 45 miljard euro zijn we een van de grootste investeerders in nationale en internationale elektriciteitsnetten, zowel onshore als offshore.


Elke dag stellen onze ruim 8.300 medewerkers alles in het werk om tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving door het tonen van eigenaarschap, moed en verbinding. Samen zorgen we ervoor dat meer dan 43 miljoen eindgebruikers op een stabiele elektriciteitsvoorziening kunnen rekenen.


Lighting the way ahead together

We are family friendly and flexible

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo onsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo onsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Recruiter

Hiring Manager

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRecruiter It
Indicatie salaris (min – max]3820 – 6757
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieArnhem, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.tennet.eu/en_US/careers/JobDetail/75007

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Leek: