Quality Engineer WtbE 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Quality Engineer WtbE 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als Quality Engineer ga je aan de slag met het vertalen van klanteisen naar product- en proceseigenschappen. Dit doe je door het juist interpreteren van eisen en het vastleggen van analyses in een kwaliteitsplan. Daarnaast ben je betrokken bij één of meerdere onderhoudsprojecten en ondersteun je de afdeling Engineering en het lijnmanagement bij het vaststellen en vormgeven van benodigde kwaliteitsborging en bijbehorende documentatie.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van geproduceerde producten, je werkt aan het opstellen & bijhouden van test- en controle plannen en toetst de kwaliteit van technische opdrachtstellingen. Je controleert certificeringen en schrijft adviezen voor technische opdrachtstellingen.

Verder geef je voor de afdeling Engineering nieuwe en gewijzigde producten vrij voor productie, schrijf je voorstellen ter verbetering en voer je kwaliteits-toetsen uit. Je fungeert als Quality Engineer als eerste aanspreekpunt voor de klant ten aanzien van kwaliteitseisen.

Vacature eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde Mbo 4 opleiding in een technische richting. Verder heb je ruime ervaring als Quality Engineer in een maritieme omgeving en beheers je de Nederlandse en Engelse taal.


Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verwachten conform de cao & salariëring van Defensie (BARD) van €4.000 tot €4.500 per maand. Verder ontvang je 25 vakantiedagen, een eindejaarsuitkering en een reiskostenvergoeding.

Je gaat aan de slag met het verbeteren van de kwaliteitsorganisatie van de Koninklijke Marine en levert een bijdrage aan uitdagende onderhoudsprojecten.

Je werkt samen met deskundige collega’s van diverse disciplines en komt terecht in een omgeving waar techniek, kwaliteit en samenwerking voorop staan. Deze functie is beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week.


Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct voor deze functie via de "Solliciteer" button. Heb je toch nog vragen over bovenstaande vacature? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-51970451 of te mailen naar jmulder@wtbe.nl.

 

FunctietitelSupplier Quality Engineer
Indicatie salaris (min – max]4000 – 4500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjmulder@wtbe.nl , 06-51970451 http://www.wtbe.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieDen Helder, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/siU9AZs20KABJs2fJe6X

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.