QA medewerker Royal Smilde 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. QA medewerker Royal Smilde 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Stel je eens voor: een uitdagende baan waarin jouw empathie, probleemoplossend vermogen en achtergrond in de levensmiddelentechnologie volledig tot hun recht komen. Een rol waarin je actief kunt bijdragen aan de tevredenheid van zowel onze klanten en consumenten . Als jij jezelf herkent in deze beschrijving, dan ben jij degene die we zoeken! In Heerenveen zijn wij op zoek naar een QA medewerker die ons team komt versterken. Lees snel verder om meer te ontdekken over hoe jouw werkdag eruitziet.

Je werkdag is begonnen en gelijk rinkelt de telefoon, het is een klant met een klacht over de geleverde producten die hulp nodig heeft. Je opent gelijk het klachten meldingssysteem en noteert de klacht, ondertussen stel je de klant gerust en zorg je ervoor dat de klacht bij de juiste afdeling terecht komt. Terwijl je hiermee bezig bent, zie je dat er een mail binnenkomt van een consument die een salade heeft gekocht waarbij de smaak niet klopt. Gelukkig heb je deze situatie eerder meegemaakt en weet je gelijk wat je moet doen. Je zet de klacht door naar de QC-afdeling in de fabriek zodat zij dit kunnen onderzoeken. Nu je ze toch aan de telefoon hebt, vraag je ook gelijk even hoe het is afgelopen met de klacht van vorige week. 

In de functie van QA medewerker ben jij de schakel tussen de klant/consument en de productie. Je zorgt ervoor dat de klachtenafhandeling soepel verloopt en de klanten tevreden zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vullen van specificatie gerelateerde documenten, denk aan het recept en verpakkingsgegevens. Ook zul je de afdeling ondersteunen op heel veel diverse QA vraagstukken. 

Waar ga je werken:
Wij zijn Royal Smilde, een Fries familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een internationale onderneming met 3 business units, 6 productielocaties in Nederland en verkooporganisaties in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Onze hoofdvestiging staat in Heerenveen. De producten van Royal Smilde vinden hun weg naar de voedingsindustrie, de retail- en de foodservicemarkt. Met meer dan 1800 verschillende producten bereiken we klanten en consumenten in 60 landen. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabrieken.

De afdeling QA bevindt zich op het hoofdkantoor in Heerenveen en is een klein en hecht team. In totaal werken er 5 mensen op de afdeling. Daarnaast heeft elke fabriek een eigen QC-afdeling. 

Wie zoeken wij?

•    Beschikt over een afgeronde MBO-opleiding richting levensmiddelentechnologie
•    Ervaring in klachtenafhandeling 
•    Groot empathisch vermogen
•    Prioriteiten kan stellen en systematisch kan werken

Wat kan je van ons verwachten:

•    Een uitdagende baan van 32 uur per week
•    Een salaris van € 2.300,- tot € 2.600,- bruto per maand obv fulltime en afhankelijk van ervaring en opleiding
•    Recht op 30 vakantiedagen en 2 vitaliteitsdagen per jaar bij een fulltime dienstverband
•    Naast 8% vakantiegeld een jaarlijkse eindejaarsuitkering van 3%
•    Een reiskostenvergoeding van € 0,21 netto per kilometer
•    Een werkplek met gezellige en betrokken collega's die samenwerken als een hecht team. En een dagelijkse (als het droog is) wandeling tijdens de lunch.
Denk jij bij het lezen van deze vacature dat jij de perfecte kandidaat voor ons bent? Dan is dit jouw kans om bij Royal Smilde te solliciteren en deel uit te maken van een hecht team! 

Het sollicitatieproces is eenvoudig:
1.    Klik op 'solliciteren
2.    Vul je gegevens in en upload je cv 
3.    Klik op verzenden 

Vervolgstappen:
•    Cornelia neemt binnen 1 week contact met je op (via mail of telefonisch)
•    Uitnodiging voor gesprek met de vacaturehouder en Cornelia
•    Thuis assessment
•    Tweede gesprek met HR-adviseur en een collega van de afdeling
Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Cornelia Lam (recruiter Royal Smilde) via telefoonnummer 06-27257327

Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s? Maak alvast kennis met Marianne
“Hallo, ik ben Marianne! Als jij bij ons start als QA medewerker worden we collega’s. Royal Smilde is volop in ontwikkeling en we hebben ambitieuze plannen voor verdere groei. Word jij onderdeel van ons team en groei je met ons mee? Je krijgt er zeker geen spijt van!” 

Acquisitie
Wij waarderen je interesse in onze organisatie en vacatures. We willen echter benadrukken dat we op dit moment geen acquisitie wensen en het ongevraagd voorstellen van kandidaten door externe bureaus niet op prijs stellen.
Als we behoefte hebben aan externe wervingsdiensten, zullen we contact opnemen met gekwalificeerde bureaus. Onze interne recruiters zullen zich inzetten om onze wervingsbehoeften te vervullen. We danken je voor je begrip en medewerking.
Vriendelijk verzoeken wij externe partijen om geen telefonisch contact op te nemen met onze organisatie met betrekking tot wervingskwesties.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Qa
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensc.lam@royalsmilde.com , onbekend https://werkenbijroyalsmilde.nl/vacatures
Type contractVast
BrancheFMCG
LocatieHeerenveen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://bit.ly/3u2WE7d

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.