Projectmonteur BINK Exploitatie 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Projectmonteur BINK Exploitatie 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Locatie

Specialisme

Uren

Opleiding

BINK Banen

Je vindt hier alle openstaande vacatures. Zie jij jezelf wel werken bij BINK, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij je past? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Of stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar

Elektrotechniek

Fulltime

MBO

, Sprundel

€ 3.150,- en € 4.180,-

Word jij blij van techniek en het bedenken van technische oplossingen voor de uitvoering van innovatieve projecten? Ben jij punctueel en oplossingsgericht? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een collega die zich graag verder wil ontwikkelen in engineering elektrotechniek. Het kan zijn dat je al enkele jaren ervaring hebt, of net start op de arbeidsmarkt. Wat voorop staat is dat wij graag een enthousiaste collega aan ons projectteam toevoegen die vooral graag (meer) wil leren en ontwikkelen. Nadat het werk is vastgelegd ga jij aan de slag. Er is een heldere taakverdeling waarin jij verantwoordelijk bent voor de engineering en de werkvoorbereiding van de e-installaties.

Elektrotechniek

Fulltime

MBO

, Sprundel

€ 2.433,- en € 3.759,-

Als projectmonteur bij BINK installeer je innovatieve e-installaties bij mooie projecten in de regio. Zo installeren we op dit moment zes scholen en 46 zorgappartementen in Bergen op Zoom. Het mooie van dit alles? Dit doe je samen met een hecht team voor opdrachtgevers die jouw werk waarderen. Bij BINK hebben we vier projectteams elektrotechniek. Ieder team heeft haar eigen specialisme. Werk jij graag mee aan de verduurzaming van een productieomgeving? Top! Installeer jij liever seriematige woningbouwprojecten? Geen probleem. Klinkt dit interessant? Solliciteer dan snel en installeer je bij BINK als projectmonteur elektrotechniek.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]2433 – 3759
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSprundel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.binktechniek.nl/vacatures?specialisme[]=elektrotechniek&specialisme[]=beveiligingstechniek&opleiding[]=mbo&opleiding[]=vmbo&opleiding[]=mbo&locatie=kaatsheuvel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.