Projectmanager FYGI 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Projectmanager FYGI 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ontdek de fascinerende wereld van logistiek bij BEUMER Group! In de hele Benelux verwerken onze verpakking-, palletiseer- en sorteersystemen dagelijks met hoge snelheid honderdduizenden pallets en pakketten voor onze klanten. Om ervoor te zorgen dat bij onze klanten alles perfect verloopt streven wij dagelijks naar een service die de verwachting van onze klanten overtreft.

Heb jij een passie voor het coördineren van service- en onderhoudsprojecten? Wil jij werken bij een internationaal bedrijf dat vooroploopt als het gaat om technische innovaties? Lees dan snel verder:

BEUMER Group groeit en is op zoek naar een projectmanager voor de Benelux. Als jij je aansluit bij ons team, krijg je meteen een contract voor onbepaalde tijd en een aantrekkelijk bruto maandsalaris (tussen €3.500,00 en €4.800,00). En boven alles, een leuke baan in een dynamische omgeving bij een werkgever die aandacht heeft voor haar medewerkers en investeert in jouw ontwikkeling!

Dit ga je doen

Als projectmanager customer support bij BEUMER Group ben jij de essentiële 'spin in het web' voor de uitvoering van service- en onderhoudsprojecten bij onze klanten in de hele Benelux. Als customer support projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en coördineren van de uitvoering van uiteenlopende projecten. Daarnaast denk je mee in het bieden van oplossingen die onze klant helpt succesvol te zijn, dankzij jouw technische inzicht en creatieve ideeën. De werkzaamheden bestaan onder ander uit:

 • Het opstellen van projectplannen, inclusief tijdlijnen, middelen, mensen, budgetten en benodigde materialen
 • Contact met klanten, leveranciers en het eigen team
 • Het opstellen van voortgangsrapporten voor het senior management en de klanten, hen informeren over de ontwikkelingen binnen, en voortgang van, de lopende projecten
 • Het coördineren van problemen die zich voordoen tijdens projecten
 • Verantwoordelijkheid voor een financieel effectieve, en gecontroleerde, uitvoering van de projecten.

Werken bij BEUMER Group – een echt familiebedrijf waar de medewerkers centraal staan

BEUMER Group Benelux vertegenwoordigt BEUMER Group in de Benelux en draagt zorg voor advies en verkoop; inbedrijfstelling; service en support. Onze internationale klanten maken gebruik van de BEUMER Group Material Handling Systemen en zijn onder andere gespecialiseerd in het sorteren van goederen, als pakketten en bagage, het transporteren, verpakken en pelletiseren van bulkgoed. Sommige van hen beschikken over meerdere product locaties in Nederland en België.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Ede NL, maar onze medewerkers wonen in Nederland en België en werken op diverse klantlocaties in de hele Benelux. Ons team in de Benelux bestaat momenteel uit meer dan 200 collega’s.

Ons BEUMER Group motto is "Committed to Continuity" voor onze klanten en collega's. Als een automatisch gevolg streven we naar de best mogelijke performance! Wij helpen elkaar en maken elkaar succesvol, wat zorgt voor een cultuur van wederzijds respect, vertrouwen, transparante communicatie en wederzijdse positieve feedback. One team, one spirit!

Bij BEUMER Group krijg je de mogelijkheid om je ambities waar te maken.

De medewerkers van BEUMER zijn trots op hun werkgever!! “Bij BEUMER krijgt iedereen een kans!” aldus Bjorn. Zelf is hij jaren geleden als site engineer gestart bij BEUMER Group en inmiddels doorgegroeid naar Director Business Development. John werkt al 25 jaar met veel plezier “Naast de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen ben ik er echt trots op dat wij de Rolls Royce onder de sorteermachines bouwen”.

Vacature eisen

Als projectmanager customer support bij BEUMER Group werk je samen met het project execution team in Genk, België en Ede, Nederland Je speelt een centrale rol bij de implementatie van projecten bij onze klanten, waarbij je de contractuele afspraken bewaakt en zorgt voor een effectieve communicatie tussen de betrokken partijen. Daarnaast wordt het volgende van jou verwacht:

 • Jij benadert zaken vanuit een commerciële gedachte waarbij je continu streeft naar het bieden van kwaliteit en de beste service met een goed rendement
 • Dankzij je analytische vaardigheden en daadkracht ben je in staat om onder tijdsdruk prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen
 • Ervaring met het managen van operationele zaken rondom service- en onderhoudsprojecten of new sales
 • Je bent een strategisch denker, ambitieus en pragmatisch ingesteld
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau met een technische achtergrond

 


Arbeidsvoorwaarden

Bij BEUMER Group krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de BEUMER beleving van onze klanten. Natuurlijk mag jij ook wat van ons verwachten. Je ontvangt meteen een contract voor onbepaalde tijd voor onbepaalde tijd en een aantrekkelijk bruto maandsalaris variërend van €3.500,00 tot €4.800,00. En verder?

 • Je krijgt de beschikking over een bedrijfsauto
 • Je krijgt een training on the job
 • Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen tot allround projectmanager
 • Je gaat werken in een enthousiast team met gezellige collega’s en een familiaire sfeer
 • Je krijgt 25 vakantiedagen en de optie om 5 extra dagen te kopen
 • Je krijgt een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding
 • Je hebt de mogelijkheid tijd flexibel in te delen
 • Je werkt zowel op kantoor in Genk, België als vanuit huis en op klantlocaties
 • Vanaf dag 1 voel je je thuis en gewaardeerd binnen ons team

En dit is nog niet alles! Je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen, via interne en externe opleidingen Wij kijken naar aanvullende interne en externe cursussen. Daardoor heb jij de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen met het oog op lange termijn carrièremogelijkheden.

 

FunctietitelProjectmanager
Indicatie salaris (min – max]4800 – 4800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjeltine.boomsma@fygi.nl , 619034481 http://www.fygi.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieMaastricht-Airport, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/UiSrfDU20J9nhU3P0hRN

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.