Projectleider | Utiliteitsbouw Eminent Groep 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Projectleider | Utiliteitsbouw Eminent Groep 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als projectleider heb je één of meerdere projecten onder jouw span. De moeilijkheidsgraad speelt hier een grote rol. Dit kan zitten in de omvang maar ook in de complexiteit. De projecten zijn landelijk en zijn vaak in de logistieke sector of de maakindustrie. De omvang varieert tussen de 5 en 40 miljoen euro.

Deze ontwikkelende bouwer start het project vanaf de lead op waarbij het engineeringsteam samen met de klant de eerste schetsen gaat maken. Jij als projectleider bent hier al bij betrokken om zo jouw ervaringen uit de praktijk te delen. Dit ten goede van de efficiency van het project en het optimaal inspelen op de klantwens.

Gedurende het gehele proces ben jij als projectleider van kop tot staart verantwoordelijk. In het projectteam weet jij naast de rol van leidinggevende ook de rol van motivator en inspirator op je te nemen. Dit ben je dan met name voor de werkvoorbereiders. Je weet een heldere en opbouwende communicatie te hanteren richting de klant, de architect, constructeur en andere betrokkenen. 

Regelmatig plan jij werkoverleggen en bouwvergaderingen in die jij voorzit. Je bent verantwoordelijk voor heldere contracten en (maandelijkse) financiële rapportages. 

Deze opdrachtgever heeft verduurzaming en innovatie hoog in het vaandel staan. Zelf stellen ze aan hun projecten uitdagende eisen en jij weet als projectleider deze kwaliteits -en rendementsdoelstellingen te waarborgen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het formuleren, implementeren en bewaken van KAM doelstellingen. 

Tot slot draag jij zorg voor een continue informatiestroom betreffende alle projectgegevens. 

Vacature eisen

Voor deze rol zoeken wij een ervaren projectleider. Je bent bouwkundig opgeleid (hbo) en hebt een aantal jaar ervaring in de rol van projectleider binnen de utiliteitsbouw. Daarnaast zoeken wij een kandidaat die energie krijgt van energie en verduurzaming en dit ook met overtuiging wilt behartigen. Je neemt tot slot ook de rol van kartrekker, coach en mentor op je voor alle collega's. Jouw proactieve houding draagt bij aan de cultuur van deze organisatie. 

 

FunctietitelProjectleider Bronbemaling
Indicatie salaris (min – max]5000 – 9999
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensm.luijerink@eminentgroep.nl , 06 - 18 89 79 08 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/projectleider-utiliteitsbouw-breda-1857684/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.