Projectleider nieuwbouw Eminent Groep 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Projectleider nieuwbouw Eminent Groep 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In de rol van projectleider realiseer jij complexe en uitdagende nieuwbouwprojecten. Het opbouwen van een duurzame relatie met klanten staat hier centraal. De focus voor deze functie ligt vooral op de utiliteitsbouw en luxere appartementencomplexen. Je geeft de leiding aan werkvoorbereiders, uitvoerders en onderaannemers. Daarnaast is de organisatie volop in beweging met digitaliseren en het implementeren van nieuwe werkmethoden. Ze bouwen aan kwaliteit in de nieuwbouw, renovatie, restauratie en service & onderhoud. Dat maakt hun tot een allround bouwbedrijf waar ze trots op mogen zijn. Voor de nieuwbouw-afdeling utiliteit zijn ze op zoek naar een ervaren projectleider.

Vacature eisen

  • Jij hebt aantoonbare en relevante werkervaring als Projectleider voor de nieuwbouw in de Utiliteitsbouw, en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je hebt een hebt HBO werk en denkniveau, hebt bouwkundig inzicht en kunt je van bouwtekeningen en digitale modellen een beeld vormen van de bouwplaats en het project
  • Je weet je collega’s te enthousiasmeren en motiveren

 

FunctietitelProjectleider Nieuwbouw
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevense.venneman@eminentgroep.nl , 06 - 43 21 85 00 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieArnhem, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/projectleider-nieuwbouw-arnhem-1856987/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.