Projectleider Eminent Groep 08-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Projectleider Eminent Groep 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In de functie van projectleider werk je samen met je team aan de tofste projecten. Je coacht en begeleidt de medewerkers en bent continue op zoek naar mogelijkheden om je processen nog beter te laten lopen. Je onderhoudt contact met de klant en zorgt voor het beheer van verschillende projecten op operationeel en financieel vlak.

Vacature eisen

De perfecte kandidaat? Dat ben jij! Jij bent als een communicatieve topper, meester in organisatie en planning, en een natuurlijke leider. Niks schrikt jou af, en stress is slechts een woord in het woordenboek. Daarnaast ben jij iemand die de handen uit de mouwen steekt en er met volle energie voor gaat.
En dan die regionale spirit – jij hebt het in je bloed zitten. Vanuit het prachtige Achterhoek bedienen ze alle klanten, en jij bent de lokale held die we zoeken. Jij bent stressbestendig, hands-on, en weet van aanpakken. Als jij je hierin herkent, dan ben jij de persoon die we willen ontmoeten!

 

FunctietitelProjectleider Bronbemaling
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensj.jochems@eminentgroep.nl , 06 - 18 73 33 57 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Industrie
LocatieVarsseveld, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/projectleider-varsseveld-1856487/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.