Projectengineer Waterbehandeling Van Egdom Waterzuivering 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Projectengineer Waterbehandeling Van Egdom Waterzuivering 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Van Egdom Waterzuivering

Functieomschrijving

Als projectengineer werk je aan zwembadprojecten in het offerte- en uitvoeringstraject. Je bent betrokken bij het ontwerp en calculatietraject van potentiële opdrachten en realiseert hiervoor inhoudelijk en prijstechnisch passende aanbiedingen. Na het ontwerp- /calculatietraject zorg je als projectbegeleider voor de opstart en uitvoering van projecten en dat de monteurs beschikken over de juiste werk- en montagetekeningen. Deze tekeningen worden gemaakt in AutoCAD. Je bent betrokken bij de detailengineering van het project en ben je verantwoordelijk voor het uittrekken van materialen. Tevens doe je de inkoop en bestelling van deze materialen. Daarbij zorg je voor een goede afstemming tussen de werkvoorbereiding, de montage en de andere disciplines/partijen en bij de afronding van het project voor de juiste overdracht richting de klant.

Functie-eisen

We zoeken een goed opgeleide, enthousiaste collega met passie voor techniek en organiseren. Je beschikt over MTS/HTS werk- en denkniveau, opleiding bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde, installatietechniek of procestechniek en bent bereid aanvullende opleidingen te volgen. Je hebt reeds enige ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur opgedaan in de zwembadtechniek of industriële waterbehandeling. Werkt gestructureerd, klantgericht en bent in staat de kwaliteitseisen van de klant te honoreren binnen de gestelde kaders van het project. Je kunt zelfstandig werken en hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlandse en Engelse taal (Duitse taal en Franse taal is pré). Graag zien wij ook dat je voldoende kennis hebt van de hedendaagse softwarepakketten en kennis hebt van en ervaring in AutoCAD.

Bedrijfsomschrijving

Van Egdom Waterzuivering B.V. is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en realiseren van waterzuiveringsinstallaties voor openbare en semi-openbare zwembaden, zoals gemeentelijke zwembaden, subtropische zwembaden, campingbaden, wellness baden en therapiebaden. Ook leveren wij aan waterparken in binnen- en buitenland. Wij werken nauw samen met Van Egdom Recreatietechniek BV uit De Meern, welke gespecialiseerd is in waterattracties zoals waterglijbanen, waterspeeltuinen en sprayparken. Bij gezamenlijke projecten leveren wij de waterzuiveringsinstallaties en de pompinstallaties voor deze waterattracties. Kwaliteit en klanttevredenheid hebben wij hoog in ons vaandel staan.


+31 (0)33 - 203 01 15 of +31
Van Egdom Waterzuivering BV

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Engineer Koudetechniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheBouw/Installatie
LocatieAmersfoort, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vanegdomwater.nl/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.