Projectcoördinator Werktuigbouwkunde BINK Exploitatie 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Projectcoördinator Werktuigbouwkunde BINK Exploitatie 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Locatie

Specialisme

Uren

Opleiding

BINK Banen

Je vindt hier alle openstaande vacatures. Zie jij jezelf wel werken bij BINK, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij je past? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Of stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar

Elektrotechniek

Parttime

MBO

Sprundel

Ter ondersteuning van de afdeling elektrotechniek zijn wij tijdelijk op zoek naar een administratief medewerker service & beheer. Als administratief medewerker zorg jij voor een correcte uitvoering van de debiteurenadministratie op de afdeling service en beheer elektrotechniek. Je maakt er een sport van om dit zo goed mogelijk te organiseren en te verbeteren. Klantcontact, factureren van uitgevoerde werkzaamheden en het ondersteunen van de service coördinatoren bij de dagelijkse werkzaamheden vormen je hoofdtaken.

Elektrotechniek

MBO-niveau 4

Sprundel

Heb jij onlangs (of bijna) een mbo-niveau 4 opleiding, in de richting van elektrotechniek, behaald en wil je graag een post-mbo opleiding volgen in combinatie met werken in de techniek? Bij BINK bieden we je de kans om te leren en te groeien, en we vergoeden zelfs de kosten van je opleiding! In de functie traineeship projectmedewerker elektrotechniek werk je aan innovatieve en mooie projecten, ontvang je een goed salaris en krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van een post-mbo opleiding. Hoe gaaf is dat?

Werkvoorbereider elektrotechniek service & beheer

Elektrotechniek

Fulltime

MBO

Sprundel

Als werkvoorbereider bereid je de uitvoering van service werken voor. Je zorgt voor de juiste en tijdige levering van materialen en faciliteert de voortgang van deze servicewerken. Je werkt nauw samen met de servicecoördinatoren. Daarnaast overleg je met klanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat de service projecten zo effectief en efficiënt mogelijk verlopen.

Inspecteur noodverlichting

Elektrotechniek

Fulltime

MBO

Sprundel

€ 2.700,- en € 3.750,-

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inspecteren en onderhouden van noodverlichtingssystemen. Je zorgt dat de noodverlichting correct werkt en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Zit er een kink in de kabel? Geen probleem, jij lost het direct op of vervangt het component. In deze functie maak je onderdeel uit van de afdeling service & beheer en zal je veel aan het werk zijn bij zorgcomplexen, scholen, kantoren en productieomgevingen. Ondanks dat je vaak zelfstandig op pad bent, maak je onderdeel uit van een hecht team, op wie je altijd een beroep kan doen.

Elektrotechniek

Fulltime

MBO

Sprundel

€ 2.450,- en € 3.200,-

Als servicemonteur bij BINK ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, analyseren en verhelpen van storingen aan elektronische installaties bij klanten. Je voert zelfstandig montagewerkzaamheden uit en komt in actie bij storingen. Soms ook in de avonduren of het weekend. De ideale kandidaat heeft een technische achtergrond, goede communicatieve vaardigheden en is klantgericht.

Werktuigbouwkunde

Fulltime

MBO

, Sprundel, Alphen a/d Rijn

€2.536,- en €4.500,-

Als Projectcoördinator werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor de communicatie die nodig is voor een vlekkeloze uitvoering van projecten. Je werkt nauw samen met opdrachtgever, teamleden en leveranciers. Je bewaakt de voortgang van projecten en stuurt bij. Dit alles binnen het vastgestelde budget. Je draagt zorg voor afstemming met de opdrachtgever en legt verantwoording af aan de projectmanager. Daarnaast ondersteun je collega's bij het uitwerken van een technisch bestek, het technische ontwerp en de werkvoorbereiding voor de uitvoering. Je bent bekend met het berekenen en optimaliseren van werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteitsector.

Elektrotechniek

Fulltime

MBO

, Sprundel

€ 3.150,- en € 4.180,-

Word jij blij van techniek en het bedenken van technische oplossingen voor de uitvoering van innovatieve projecten? Ben jij punctueel en oplossingsgericht? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een collega die zich graag verder wil ontwikkelen in engineering elektrotechniek. Het kan zijn dat je al enkele jaren ervaring hebt, of net start op de arbeidsmarkt. Wat voorop staat is dat wij graag een enthousiaste collega aan ons projectteam toevoegen die vooral graag (meer) wil leren en ontwikkelen. Nadat het werk is vastgelegd ga jij aan de slag. Er is een heldere taakverdeling waarin jij verantwoordelijk bent voor de engineering en de werkvoorbereiding van de e-installaties.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]3150 – 4180
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieKaatsheuvel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.binktechniek.nl/vacatures?specialisme[]=elektrotechniek&specialisme[]=werktuigbouwkunde&specialisme[]=zonnepanelen&opleiding[]=mbo&opleiding[]=mbo%20&opleiding[]=mbo-niveau%204&locatie[]=sprundel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.