Projectcoördinator/ uitvoerder | Mutatieonderhoud en particuliere renovaties Eminent Groep 14-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Projectcoördinator/ uitvoerder | Mutatieonderhoud en particuliere renovaties Eminent Groep 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In de rol van projectcoördinator/ uitvoerder ben je werkzaam op regionale mutatieprojecten en kleinschalige particuliere verbouwingen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het doen van de opnames, de aansturing van de vaklieden waarbij je de kwaliteit conform afspraak weet te waarborgen én zorgt dat de projecten binnen de planning en budget worden opgeleverd. Vanzelfsprekend waak je voor een veilige en opgeruimde bouwplaats. Gedurende het proces ben je veel in contact met de opdrachtgever, leveranciers en onderaannemers én uiteraard jouw collega's.

Binnen deze organisatie ontbreekt de positie van werkvoorbereider. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de organisatie én planning van de projecten. Jij bent dus geregeld op kantoor te vinden waar je met de calculator en projectleider de werkzaamheden van A tot Z voorbereid. 

De dynamiek van binnen en buiten maakt dat je een afwisselende baan hebt met veel verantwoordelijkheid. De mutatieopdrachten worden uitgevoerd voor lokale woningcorporaties en af en toe zit hier een particuliere verbouwing tussen. Je bent dus nooit lang onderweg.

Voor deze rol zoeken wij een uitvoerder met affiniteit binnen de mutatiewereld. Een zeer ervaren timmerman of voorman die ambities heeft richting een volgende stap kan ook zeker passen op deze functie. 

Vacature eisen

  • Bouwkundige kennis opgedaan middels ruime praktijkervaring of een bouwkundige opleiding (mbo)
  • Ervaring in het aansturen van kleinschalige mutatieprojecten en/of particuliere verbouwingen. 
  • In het bezit van VCA VOL en rijbewijs B

 

FunctietitelUitvoerder Ftth
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensm.luijerink@eminentgroep.nl , 06 - 18 89 79 08 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Bouw/Installatie
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/projectcoordinator-uitvoerder-mutatieonderhoud-en-particuliere-renovaties-breda-1859340/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.