Projectcoördinator | renovatie- en onderhoud Eminent Groep 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Projectcoördinator | renovatie- en onderhoud Eminent Groep 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor de volledige organisatie van één of meerdere projecten. Als kartrekker ga jij je ontfermen over belangrijke aspecten in de voorbereiding van de uitvoering.

In deze rol is het werken in BIM en conform RGS erg belangrijk. Dit zijn dan aspecten die je goed liggen. Allereerst ben je verantwoordelijk voor het maken van prijsafspraken met leveranciers en onderaannemers. Daarnaast werk je veel samen met de opdrachtgever en architect. De communicatie dient hierbij helder en constructief te zijn waarbij je met alle partijen een trouwe relatie weet op te bouwen. Jouw werk bereid je voor in BIM, kennis en affiniteit met Revit zijn dus van belang. 

Op het gebied van plannen ben je bekend met pull-planning. De projecten worden veelal gerealiseerd in bewoonde staat. Jij zorgt dan ook dat de juiste materialen en materieel tijdig op locatie zijn. Geen dag is hetzelfde en geen planning blijft ongewijzigd, deze dynamiek ligt jou goed en weet hier altijd tactisch op in te spelen.

Nieuwsgierig geworden? Graag vertel ik je meer! Reageer snel.

Vacature eisen

  • Een afgeronde bouwkundige opleiding op mbo niveau
  • Relevante werkervaring, bijvoorbeeld als werkvoorbereider

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensm.luijerink@eminentgroep.nl , 06 - 18 89 79 08 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/projectcoordinator-renovatie-en-onderhoud-breda-1858925/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.