Projectcoördinator Deecoo BV 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Projectcoördinator Deecoo BV 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

??       Veghel                                                ??      mbo werk- of denkniveau

??     Salarisrange €2500- €4000                     ?     32-38 uur


Schitter als Projectcoördinator in Veghel op de service- en onderhoudsafdeling! In deze rol speel jij een centrale rol in diverse projecten, met een focus op kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid. Je bouwt sterke relaties met de overheidsinstanties, ontdekt zakelijke kansen en omarmt technische uitdagingen, dit alles in een positieve werkomgeving waar je nauw samenwerkt met de monteurs en overheidsinstanties. Je kunt rekenen op kansen voor persoonlijke groei, een aantrekkelijk salaris en de warme Brabantse gastvrijheid. Dit bedrijf bevindt zich in het (afval)watertechnologie. Ben jij de enthousiaste Projectcoördinator die we zoeken?

Dit ga je doen

Als Projectcoördinator (afdeling service en onderhoud) vervul je een cruciale rol als schakel tussen de overheidsinstanties en de monteurs. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor diverse projecten en zorgt ervoor dat het serviceproces efficiënt verloopt. Tijdens deze processen houd je voortdurend in de gaten of er een juiste balans is tussen kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid.

Je taken omvatten onder andere:

 • Beheren van contracten met de overheidsinstanties, voornamelijk gemeentes en waterschappen. Hierbij verstrek je informatie en advies aan de overheidsinstanties en bouw je een solide vertrouwensrelatie met hen op.
 • Plannen, coördineren en monitoren van onderhoudsopdrachten en storingen.
 • Voorbereiden van werkzaamheden, zodat de monteurs over de benodigde informatie en materialen beschikken.
 • Documenteren en controleren van service- en onderhoudsgegevens in het OMS-systeem.
 • Financiële monitoring en bijsturing van projecten op basis van omzet en kosten.
 • Evalueren van de resultaten van de projecten en het identificeren en benutten van commerciële kansen.
 • Bovendien bieden ze je de mogelijkheid om onze overheidsinstanties en projecten persoonlijk te bezoeken. Voor deze gelegenheid stellen zij een elektrische leaseauto ter beschikking.
 • Je bent bereid om eens in de 6 weken deel te nemen aan de storingscoördinatie. Van woensdag t/m zondag 24 uur heb je dan storingscoördinatie en zorg je dat je telefonisch bereikbaar bent. Je neemt de storing aan, inventariseert wat het probleem is en bepaalt of er een monteur naar toe moet. Je hoeft dus zelf niet op pad.

Dit bieden we jou

Technisch uitdagende projecten, écht iets concreets bijdragen aan je omgeving en altijd werken in een positieve sfeer. Dat is wat werken bij deze organisatie zo leuk maakt. Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelf maken ze ook een sterke ontwikkeling door. Dat levert jou weer kansen op om verder te groeien. Ondertussen blijven ze gewoon een Brabants familiebedrijf waar mensen voorop staan en iedereen gelijkwaardig is. Je ideeën zijn hier belangrijker dan je functieomschrijving.

Daarnaast kan je rekenen op:

 • Een aantrekkelijk salaris tussen €2500,- €4000 bruto o.b.v. 38- uur, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
 • Een vergoeding voor de storingsdienstcoördinatie van € 25,- bruto per dag/avond op een doordeweekse avond en van €50,- bruto per dag bij zaterdagen, zondagen en feestdagen.
 • Een telefoon, laptop en elektrische leaseauto.
 • Ruim aantal vrije dagen (40 dagen per jaar) om voldoende tijd te hebben voor ontspanning en leuke activiteiten.
 • CAO Metalelektro, met het oog op onder andere CAO verhogingen. 
 • Pensioenregeling via PME.
 • Elke dag vers fruit en gratis frisdrank.
 • Iedere vrijdag een gezamenlijk verzorgde lunch door deze organisatie en een vrijdagmiddagborrel met bittergarnituur.
 • Diverse personeelsuitjes, zoals de legendarische bouwvak BBQ, personeelsfeestjes, teambuildingsuitjes en deelname aan activiteiten zoals de buffelrun, waar teambuilding en sportiviteit samenkomen.

Dit ben jij
Jij waardeert een open aanpak en hanteert een no-nonsense houding. Je streeft ernaar om voorop te lopen in de wereld van (afval)watertechnologie en bent service- en oplossingsgericht. Je blinkt uit in resultaatgerichtheid en hebt uitstekende vaardigheden in plannen, organiseren en prioriteiten stellen. Projectmatig werken is voor jou dan ook niet onbekend.

Daarnaast beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo+ niveau in een relevante technische richting, zoals Installatietechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, of Technische Bedrijfskunde.
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Kennis van (afval)watertechnologie is een pré.

 Hier ga jij werken

Je gaat werken bij een groeiend familiebedrijf waarbij jij centraal staat. Samen met een team van 65 collega's zijn ze gespecialiseerd in afvalwatertechniek, van ontwerp en engineering tot installatie, renovatie en onderhoud. Hun expertise ligt in het werken met pompen en installaties voor de (afval)watertechnologie.

Ze bedienen overheidsinstanties zoals gemeenten, waterschappen, provincies en defensie, die verantwoordelijk zijn voor het beheer van afvalwater en het waarborgen van droge voeten. Hier heerst een sterk teamgevoel en bevorderen ze samenwerking in een prettige en ongedwongen sfeer. Ze zijn trots op wat ze maken, en dat enthousiasme zorgt ervoor dat iedereen graag bij hen werkt en met hen samenwerkt.


Reageren doe je zo!

Zie jij jezelf hier al werken? Dat horen we graag! Je bent meer dan welkom bij ons. Neem voor vragen vrijblijvend contact op met Just van de Vondervoort, door te appen of te bellen naar 06- 107 156 59 of te mailen naar jvandevondervoort@deecoo.nl. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag alles met je door.

Tot snel!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]2500 – 4000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensinfo@deecoo.nl , 31413714100 https://deecoo.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieVeghel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.