Projectcoördinator advies & beheer Connetix 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Projectcoördinator advies & beheer Connetix 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoeren en coördinatie van adviesprojecten en speciale inspectie die op de afdeling spelen. Voor de klant analyseer je data, stel je offertes op en maak je een uitvoeringsplan zodat de uitvoering soepel verloopt. Met de opdrachtgever besprek je het advies dat je gebaseerd hebt op basis van de inspectie of onderzoek. Na het afronden van het project zorg je dat de financiële afhandeling wordt afgerond. Andere taken zullen zijn:

  • verantwoordelijkheid voor het volledige verloop van de projecten. Je waarborgt een vlekkeloze uitvoering van het project vanaf begin tot eind, met als uiteindelijk doel een tevreden opdrachtgever;
  • je stelt inspectieprogramma's op na een grondige data-analyse;
  • met behulp van rioolinspecties analyseer je de situatie en formuleer je maatregeladviezen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostenramingen en het vertalen van je advies naar een begrijpelijke rapportage en heldere tekeningen;
  • samen met je collega's van de afdeling inspectie en renovatie schrijf je offertes en zorg je voor de werkvoorbereiding van projecten.

Vacature eisen

Momenteel is de organisatie op zoek naar een collega die zelfverzekerd is en bereid is nauw samen te werken met collega's. Je zult intensief samenwerken met diverse klanten en je eigen team, en het delen van jouw adviezen en ideeën speelt hierbij een essentiële rol.

  • afgeronde HBO opleiding richting de Civiele Techniek of gelijksoortig;
  • beheersing Microstation, Autocad of GIS is een pré;
  • je hebt er geen probleem mee om af en toe vies te worden, zowel je handen als je kleding, tijdens het uitvoeren van speciale onderzoeken of inspecties.

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensd.kalis@connetix.nl , #ERROR! http://www.connetix.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieMoerdijk, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=146417006&t=101&cid=CONN-NL&vid=HK.23929

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.