Project Support Specialist, Oude Pekela Adecco 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Project Support Specialist, Oude Pekela Adecco 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Word je blij van een baan waar je jouw ondernemerschap goed kunt inzetten? Waar je samen met je collega’s de klant vooropzet en van elk project een succes maakt? Ben jij de krachtige persoonlijkheid die onze opdrachtgever nodig heeft? Lees dan gauw verder!


Wat ga je doen?

Als Project Support Specialist ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken ter ondersteuning van diverse bouwprojecten. Deze omvatten onder andere het opstellen van pakbonnen, het handhaven van een efficiënte administratie, het bijwonen van toolbox meetings en het waarborgen van strikte naleving van veiligheidsvoorschriften.

Ook onderstaande werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

 • Assisteren bij het opstellen van rapportages.
 • Debiteuren- en crediteurenadministratie.
 • Klantcontact.
 • Personeelszaken; zoals het beheren van dossiers en inboeken van salarissen.
 • Gastheer/vrouw van onze opdrachtgever. 


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf met expertise in op maat gemaakte houtskeletbouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovaties of verbouwingen, zij streven naar buitengewone bouwprojecten die voldoen aan de hoogste normen. De afgelopen jaren hebben ze al veel bereikt en mooie projecten met succes afgerond. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd in de branche. Hun vermogen om flexibel te zijn en verschillende soorten projecten aan te pakken, heeft ze geholpen om waardevolle ervaring op te doen. Maar ze staan niet stil; ze willen verder bouwen aan hun toekomst. In een klein team met korte lijnen hebben ze de unieke kans om zich te onderscheiden en te groeien in een zeer concurrerende markt. Nu zijn ze op zoek naar de persoon die hun daarbij gaat helpen. Je kunt hier aan de slag voor 24 - 32 uur per week. Het liefst heeft deze opdrachtgever dat je iedere dag een aantal uren aanwezig bent. Dus de uren verdeeld over meerdere dagen. En dan graag in de ochtenden, want dan is het binnen deze organisatie het meest hectisch en is jouw hulp dus meer dan welkom!


Wat vragen wij?

 • Je kunt goed prioriteiten stellen in een dynamische omgeving.
 • Je hebt een positief kritische blik en bent nauwkeurig.
 • Meerdere taken draai je je hand niet voor om.

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de €18,00 tot €23,00 bruto per uur.
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
 • 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • Iedere woensdag jouw salaris gestort.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden om je werk uit te voeren.
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving Adecco Academy.

En natuurlijk krijg je daarnaast, 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband, 8,33% vakantietoeslag en doe je mee aan het pensioenfonds van Adecco.


Ben je helemaal klaar om jouw authentieke persoonlijkheid mee te nemen naar deze baan? Solliciteer dan voor 19 november via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je altijd terecht bij Alies via 050 – 321 11 20.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIt Service Support Representative
Indicatie salaris (min – max]18 – 23
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensregiogroningen@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/OiUHwbO20JZgRO3RBfU4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.