Project Specialist Rijk Zwaan Nederland 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Project Specialist Rijk Zwaan Nederland 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Project Specialist

Als Project Specialist sta jij klaar om diverse teams door elke fase van hun project te begeleiden. Van het optimaliseren van dashboards tot aan inspirerende sessies organiseren. Til onze projectaanpak naar een hoger niveau, bij in De Lier!

 • Nederland, De Lier
 • Projectmanagement
 • HBO

$refs.keyvisual.clientHeight) ? true : false" class="bg-green text-white w-full z-40 duration-150 py-[18px] top-[68px] md:top-20 lg:top-[84px]" :class="stickyBar ? 'sticky md:py-[18px]' : 'md:py-[30px]'" >

Delen

Jouw baan bij !

Als Project Specialist ondersteun je van de opstart tot aan rapportages teams in de projectaanpak van . Je bijdrage resulteert in een verdere professionalisering en standaardisering van onze projectaanpak. Je zorgt ervoor dat nieuwe projecten op correcte wijze worden geïnitieerd en dat alle relevante informatie overzichtelijk wordt vastgelegd. Je bent actief betrokken bij het verbeteren van werkprocessen en helpt bij het vinden van efficiëntere manieren van werken. Je denkt niet alleen mee over verbeteringen, maar voert ze ook zelfstandig of samen met anderen uit. Je helpt projectleiders om kennis te delen en kansen voor groei te benutten. Dit doe je door samen met collega's bijeenkomsten en andere inspirerende activiteiten te organiseren. Jouw takenpakket bestaat verder uit:

 • Bieden van overzichtelijke dashboards en rapportages van portfolio's, programma's en projecten
 • Borgen van afspraken rondom projectmatig werken
 • Identificeren van de behoeften van collega's

Waar kom je te werken?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van . Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening.

Als Project Specialist ga je deel uitmaken van ons Business Support team. Binnen dit team werk je zij aan zij met een klein, maar dynamisch Project - en Portfoliomanagement team. Dit team draagt verantwoordelijkheid voor een consistente aanpak portfolio management, organisatie en bijbehorende tools op het gebied van project- en portfoliomanagement (PPM) binnen onze organisatie.

Wat breng jij mee?

Jij haalt je energie uit het optimaliseren en verbeteren van processen. Je hebt een scherp oog voor detail en houdt van het organiseren en structureren van zaken. Jouw klantgerichte aanpak en sterke communicatieve vaardigheden maken echt het verschil. Je staat altijd klaar om je collega's bij te staan en hun wensen om te zetten in praktische acties. Informatie verzamelen en helder presenteren? Dat is geen probleem voor jou. Verder kunnen we het volgende vinden op je CV:

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding
 • Bij voorkeur 3 jaar werkervaring en ervaring met projectmanagement
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons krijg je de kans om in een omgeving vol vrijheid en ondernemende collega's mee te bouwen aan de verdere groei van . En dat is nog niet alles! We bieden je ook graag:

 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week
 • Een uitgebreid inwerkprogramma
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Academy
 • Diverse sociale activiteiten zoals borrels, workshops en uitjes

Interesse?

Werk mee aan de groente van morgen als Project Specialist! Je ontvangt binnen 10 werkdagen een reactie. Het is mogelijk om te solliciteren tot en met 14 juni 2024. Een assessment op hbo niveau maakt deel uit van de procedure.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ellen Kreijveld (Advisor Project Portfolio Management) via .

Van Nederland tot China en van Rusland tot Tanzania, iedereen kan zichzelf zijn en heeft hetzelfde gevoel: 'Wij zijn '.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

is gericht op de lange termijn. Duurzaamheid zit daarmee al decennia in onze genen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Management Officer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)30 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieDe Lier, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.rijkzwaancareers.com/nl/vacature/project-specialist?utm_source=HORTIHEROES+%7C+AVAG+%7C+WORLD+HORTI+CENTER+job+board&utm_medium=getro.com&gh_src=HORTIHEROES+%7C+AVAG+%7C+WORLD+HORTI+CENTER+job+board

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.