Programma Manager Programma Manager Sanquin 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Programma Manager Programma Manager Sanquin 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Sanquin

 • Programma Manager

-- Vacatures -- Open sollicitaties

Locatie

Amsterdam

Werkweek

32-36 uur

Opleiding

WO

Sluitingsdatum

31 mei 2024

Functiegebied

Staf & Support

Vacature nr.

1101

Jij & Sanquin
In Nederland doneren honderdduizenden mensen bloed bij Sanquin: de Nederlandse bloedbank en hét instituut voor kennis en innovatie op gebied van bloed. Die donaties worden getest en verwerkt en vinden uiteindelijk hun weg naar patiënten.
Sanquin is aan het transformeren en heeft afgelopen jaren flinke stappen gemaakt en heeft onder andere een nieuwe strategie geformuleerd; Het ontwikkelen van een gezonde donor community, het verbeteren van dienstverlening aan patiënten en het doorvoeren van Operational Excellence zijn de pijlers van deze strategie.
Ter ondersteuning van de strategie is een breed investeringsprogramma aan verbeterprojecten ontwikkeld dat de komende jaren moet worden ingevoerd. Bedrijf breed ERP, Data Gedreven Werken, Gezond Leven, Zelfroosteren en Strategische Huisvesting zijn slechts een paar voorbeelden.Sanquin Waar kom je te werken?
Als Programma Manager ben je onderdeel van de afdeling Strategie & Innovatie van Sanquin, een team van Product Owners, Project Managers en Business Analisten van waaruit de diverse waaier aan projecten en programma's ondersteund worden. Je rapporteert aan de directeur van Strategie & Innovatie.
Waar lever jij meerwaarde?
Als Programma Manager heb je een dragende rol in het definiëren en uitvoeren van complexe, multidisciplinaire strategische business projecten ter ondersteuning van de transformatiedoelstellingen van onze organisatie. Je stuurt de projectteams aan, bewaakt de begrotingen en projectplanningen.
Het is jouw ambitie om samen met de diverse afdelingen de (verander)projecten naar een organisatie breed gedragen resultaat te leiden. Je bouwt en onderhoudt je netwerk om betrouwbare informatie te verzamelen en je interne klanten door en door te leren kennen. Je staat stevig in je schoenen en krijgt energie van communicatie en interactie met anderen.
What's in it for you?
Je gaat aan het werk in een complexe organisatie waar je als Programma Manager voor veel uitdagingen en organische groei staat. Complex, want onze organisatie is groot en divers. Bovendien hangen de processen binnen Sanquin op talloze manieren onderling samen en kennen ze tegelijk een eigen dynamiek, bijvoorbeeld op gebied van regelgeving. Groei, want Sanquin heeft de ambitie om verder te innoveren en steeds meer processen te digitaliseren. Bij die transformatie hebben we echte bouwers nodig die de mouwen willen opstropen. Je komt niet in een gespreid bedje terecht en krijgt de kans om heel veel initiatieven te ontplooien. Dit is een fulltime baan voor 36 uur per week. De hierbij geldende arbeidsvoorwaarden zien er als volgt uit:

 • Marktconform salaris, vakantietoeslag + eindejaarsuitkering (13e maand bij volledig kalenderjaar);
 • Een ruim aanbod van goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 verlofdagen (o.b.v. 36 uur), reiskostenvergoeding, een eigen ontwikkelbudget, uitgebreid opleidingspakket;
 • Een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Sanquin heeft een eigen keuze budget die je o.a. kan inzetten om je persoonlijke doelen te halen;
 • En niet te vergeten: werken in een mooi bedrijf met impact!
 • Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.sanquin.org/nl/werken-bij/wie-we-zijn/cao-sanquin.

Wat breng je daarvoor mee?
 • Afgeronde WO opleiding;
 • Meerjarige ervaring in leiden en plannen van (business transformatie) programma's;
 • Relevante kennis en ervaring van programma- en project management methodieken;
 • Organisatiesensitiviteit, een scherp oor voor de vraag achter de vraag en de behendigheid om een klant mee te nemen in jouw (gevraagde én ongevraagde) advies;
 • Resultaatgerichtheid, je kan meerdere projecten parallel en zelfstandig coördineren en tot een goed einde brengen;
 • Sterke leiderschapsvaardigheden en de capaciteit om een team te inspireren, te ontwikkelen en te begeleiden.
 • Bewezen kennis en ervaring met opstellen van planningen, voortgangrapportages en financiële overzichten;
 • Affiniteit met het primaire proces van Sanquin is een pre.

Enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de ''solliciteer knop'' of voor meer informatie kun je contact opnemen met () via [email protected] . De gesprekken vinden plaats via Teams en op kantoor. Startdatum in overleg, maar wat ons betreft zo snel mogelijk. Een pre-employment screening / of Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen deel uitmaken van de procedure. Ben je enthousiast geworden en herken jij je in het profiel van Programma Manager? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Sanquin aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door bemiddelingsbureaus aan enige medewerker van Sanquin zonder geldige schriftelijke zoekopdracht, worden gezien als eigendom van Sanquin waarvoor op geen enkele wijze een vergoeding verschuldigd is..

Hoofdlocatie Amsterdam

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProgrammamanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sanquin.org/nl/werken-bij/vacatures/vacature/detail/1101-programma-manager

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.