Productieleider bij Inveja Netherlands B.V. Effectus-HR namens Inveja B.V. 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Productieleider bij Inveja Netherlands B.V. Effectus-HR namens Inveja B.V. 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij een ervaren productieleider en weet jij als geen ander hoe je een team kunt motiveren en aansturen? Heb je affiniteit met de foodindustrie? Streef jij altijd naar het behalen van doelstellingen en weet jij ERP-systemen eigen te maken? Dan gaat je hart ongetwijfeld sneller kloppen van de rol als productieleider bij foodproducent Inveja!

Als productieleider vind je het heerlijk om af en toe afstand te nemen van je bureau. Daarom breng je vandaag een groot deel van de dag door op de productievloer, om te checken of de bedachte verbeteringen in het productieproces zichtbaar zijn. Je bent hier niet om toe te kijken en enkel aan te sturen, want je vindt het zelf ook leuk om in de productielijn de handen uit de mouwen te steken als het nodig is.  Binnen Inveja krijgen jullie continu te maken met nieuwe ontwikkelingen. Dat is soms even spannend, want je ving op de productievloer al op dat niet iedereen hierom staat te springen. Daarom besluit je de koppen bij elkaar te steken. Met jouw enthousiasme en mensgerichte houding benadruk je het belang van de procesverbetering en geef je het team de mogelijkheid om hun zorgen te delen en zelf mee te denken.

Rustig leg je uit dat deze veranderingen ook bijdragen aan de professionele ontwikkeling van het team en dat je collega’s een grote rol spelen in de toekomst van het bedrijf. Als productieleider vind je het belangrijk om een veilige werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gezien en gehoord voelt. Natuurlijk kan het delen en vieren van successen daarom niet ontbreken. Je ziet dat de gezichten beginnen te glunderen wanneer je de nodige complimenten uitdeelt. Dat doet je goed. Door hun prestaties te erkennen, motiveer jij ze mee te gaan in veranderingen. Dat was even een uitdaging, maar het is gelukt!  

Over de functie

 • Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van de productiemedewerkers.  
 • Naast dat je de productieprocessen vanaf je kantoor beheert en hierover rapporteert, ben je regelmatig op de productievloer te vinden. Je vindt het heerlijk om jezelf en de productie-afdeling verder te ontwikkelen en ziet het als een uitdaging om een verbeterslag door te voeren.  
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor het halen van bepaalde kwaliteitsnormen. 
 • Je stimuleert continue verbetering en kostenefficiëntie.  
 • Je schakelt regelmatig met de planner en de technische dienst, maar ook met het hoofdkantoor in Frankrijk. 
 • Daarnaast zorg je ervoor dat vergaderingen tijdig en regelmatig plaatsvinden.

Waar ga je werken? 
Inveja, aangenaam! Als productieleider ga jij aan de slag in Twello, maar we zijn onderdeel van Terrena, waarvan het hoofdkantoor in Frankrijk is gevestigd. Inveja positioneert zich als een toonaangevende speler op de markt. We weten dat het goede van morgen plantaardig is. De plantaardige transitie is gaande en eten is een toegewijde daad geworden: het beschermen van je gezondheid en tegelijkertijd het milieu beschermen. Daarom creëren we oplossingen op basis van plantaardige ingrediënten zoals lupine, tarwe, gierst, soja, quinoa en andere plantaardige eiwitbronnen. Het zijn plantaardige grondstoffen, voornamelijk afkomstig uit de toeleveringsketens van Terrena en geselecteerd op hun kwaliteit. En dit voor een breed scala aan toepassingen: bakkerij, patisserie, dranken, zuivelvervangers, vleesvervangers, vis, dieet-/sportvoeding, cosmetica etc. 

Wij hebben ruim 250 jaar ervaring op het gebied van plantaardige producten! Onze expertise en knowhow zijn gebaseerd op de complementariteit van drie productiesites in Frankrijk (Haute-Goulaine en Martigné-Ferchaud) en Nederland (Twello). Samen hebben we ruim 70 enthousiaste medewerkers. Ons doel is om mensen te helpen producten te ontwikkelen die voldoen aan de verwachtingen van de markt van vandaag en morgen: elke dag goed eten. Een van onze waarden is de wens om oplossingen voor de toekomst te bedenken die de productkwaliteit, traceerbaarheid en veiligheid garanderen, terwijl de bescherming van het milieu en het welzijn van onze medewerkers wordt gewaarborgd.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?
Kenmerkend voor Inveja zijn de lange dienstverbanden. Al onze collega’s zijn even trots om bij ons te werken en leveren graag een bijdrage aan de (plantaardige) toekomst. Bij Inveja zijn we toegewijd en worden we gedreven door een innovatieve geest. We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in een prettige werkomgeving en we zijn van mening dat je nooit bent uitgeleerd. 

Als productieleider ben je samen met de planner, het hoofd technische dienst, het kwaliteitsteam de salesafdeling en de plantmanager eindverantwoordelijke binnen het bedrijf. Jij hebt de leiding over drie ploegen, van in totaal zo’n 10 mensen. Met het team zorg je ervoor dat productiedoelstellingen worden behaald en je denkt mee over hoe bepaalde processen eventueel verbeterd kunnen worden. De sfeer in het team is positief en er heerst een open cultuur. We kijken er dan ook naar uit om jou als productieleider bij Inveja te verwelkomen! 

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.  
 • Je hebt relevante ervaring in leidinggeven.  
 • Interesse voor het werken in een internationale omgeving. Jij beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 
 • Je hebt ervaring met ERP-systemen.  
 • Het zit in jouw aard om een team te motiveren en te enthousiasmeren. Anderen omschrijven jou als een teamplayer met goede leiderschapskwaliteiten.  
 • Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig.   
 • Je hebt affiniteit met de foodwereld.  

Zie jij jezelf werken in de omschreven functie? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons

 • Een leuke uitdagende functie van 40 uur op een toffe locatie. Uren zijn grotendeels naar eigen inzicht in te vullen.  
 • Goed bruto jaarsalaris tussen de €55.000 en €65.000 inclusief vakantiegeld.  
 • Minimaal 25 vakantiedagen. 
 • Een fijn fietsplan.  
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, opleidingsmogelijkheden in overleg.  
 • Een goede pensioenregeling. Waar 2/3 derde door Inveja wordt betaald. 

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. 

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd! 

 1. Klik op ‘reageer direct’.
 2. Vul je gegevens in en upload je cv.
 3. Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Thijs Iliohan (consultant bij Effectus-HR) op telefoonnummer 0621105962. 

Acquisitie
Wij werken bewust en vol vertrouwen met Effectus-HR samen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat we ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat vinden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductieleider
Indicatie salaris (min – max]55000 – 65000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieTwello, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.effectus-hr.nl/solliciteren?solnr=1080&utm_medium=jobboards&utm_source=nvb&utm_campaign=Productieleider_EFBR01461_&utm_id=EFBR01461

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.