Procesoperator vergisting - dagdienst met consignatie Processionals 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Procesoperator vergisting – dagdienst met consignatie Processionals 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Wil jij graag bijdragen aan een duurzamere samenleving én ben je technisch? Dan hebben we een mooie uitdaging! Voor een bedrijf dat groene energie wint uit afval, ga jij het productieproces aansturen. Daarnaast zorg je ook voor een technisch perfecte staat van de installaties! Het gebruiken van afval om energie op te wekken en grondstoffen terug te winnen is intussen niet meer weg te denken. Dit bedrijf is één van de grootste partijen in Europa die zich hiermee bezig houdt en heeft volop ambities. Op de locatie in Amsterdam zal je worden opgeleid om zelf de processen en installatiesop de plant te kunnen bedienen en controleren. Hier wordt groente- fruit -en tuinafval verwerkt tot bruikbare grondstoffen en energie om talloze huishoudens in de omgeving te voorzien van warmte en stroom. Uniek en erg uitdagend aan deze functie is dat je naast het bedienen van de installaties ook veel technisch bezig bent! Concreet ga je het volgende doen:
 • het uitvoeren van eerstelijns technisch onderhoud aan de installaties waarbij je storingen opzoekt en oplost
 • je bent mede verantwoordelijk voor het verrichten van controlewerkzaamheden en waar nodig stuur je installaties en productieprocessen bij
 • verrichten van productiewerkzaamheden, technische dienst- en magazijn werk
 • je bent mede verantwoordelijk voor verschillende hygiënische werkzaamheden, waaronder het schoonhouden van verschillende installaties

Wat wij vragen

Als procesoperator bij dit bedrijf is het belangrijk dat je affiniteit hebt met duurzaamheid. Daarnaast breng je het volgende mee:
 • een afgeronde technische mbo-3 opleiding
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie kennis van de afval- en energiebranche

Wat wij bieden

Deze baan van procesoperator is een prachtige functie waarin je veel gaat leren, maar ook al heel veel gaat doen! Verder krijg je het volgende:
 • een bruto basissalaris tussen € 2.500- en € 3.200,- per maand
 • consignatietoeslag
 • 25 vakantiedagen
 • 8,33 % vakantiegeld
 • uitzicht op een vast contract bij indiensttreding
 • werken met veel zelfstandigheid in een klein en hecht team
 • werken met een duurzaam proces

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een internationale specialist in het verwerken van afval dat groene energie produceert. Het groente- fruit- en tuinafval dat op de locatie in Amsterdam wordt verwerkt, komt onder andere van supermarkten en restaurants. Met de opgewekte energie worden ongeveer 15.000 huishoudens voorzien van groene stroom en 3.000 huishoudens van warmte. Je werkt in een klein team van 5 operators en hebt daardoor veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. De lijnen binnen het bedrijf zijn erg kort en de communicatie is open en gemoedelijk.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensalex.strik@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.