Procesoperator B chemie - 5-ploegen – Topbedrijf met familiesfeer Processionals 16-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Procesoperator B chemie – 5-ploegen – Topbedrijf met familiesfeer Processionals 16-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Wil jij werken bij één van dé topbedrijven in het Rotterdamse havengebied? Bij deze grote internationale chemieproducent werk je met prachtige processen en raak je niet snel uitgeleerd. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden en krijg je zeer goede voorwaarden!

Dit chemiebedrijf is een toonaangevende producent van polyurethaan. Grote auto- en kledingmerken behoren tot afnemers van dit bedrijf. Het is dus zaak dat er continu topkwaliteit gemaakt wordt! Jij als operator C speelt daar een belangrijke rol in. Je stuurt de productie-installaties aan, lost storingen op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Je volgt een uitgebreid inwerktraject, waarna je aan de slag gaat als allround operator. Ben je leergierig? Dan zit je hier helemaal goed. Op deze grote plant met complexe processen hoef jij je geen dag te vervelen!

Wat wij vragen

Zie jij jezelf hier al helemaal werken? Mooi! De operator B die we zoeken is leergierig, durft vragen te stellen en heeft een positieve instelling. Ook breng je dit mee:

• minimaal een mbo-4 diploma richting procestechniek zoals Vapro C of AOT 

• zeker 2 jaar ervaring als operator

• je neemt graag initiatief en denkt mee aan oplossingen

Wat wij bieden

Als operator B werk je met de mooiste chemische processen en maak je een product dat van groot belang is. Ook krijg je het volgende:

• een bruto maandsalaris tot € 5.100,- inclusief ploegentoeslag van 28,5%

• een 13e maand 

• 25 vakantiedagen

• een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km

• extra’s als een fietsplan en een collectieve zorgverzekering met extra korting

• doorgroeimogelijkheden in functie

• de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen

Waar ga je werken

Het bedrijf waar je gaat werken is een beursgenoteerde wereldwijde producent en verkoper van gedifferentieerde en specialistische chemicaliën. Deze halffabricaten worden gebruikt in producten als schoenzolen, stoelen, matrassen en nog veel meer. Zo gebruikt het automerk BMW en Porsche de producten voor hun dashboards en zelfs ruimtevaartorganisatie NASA is een afnemer van deze producent. Wereldwijd werken er meer dan 10.000 mensen in 30 landen voor de organisatie.

Ondanks de grootte van het bedrijf voelt de locatie in Rotterdam als een warm bad. Er heerst een zeer sociale, haast familiaire sfeer waarin iedereen welkom is. Er wordt veel waarde gehecht aan jou als werknemer en je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 33
Contactgegevensalwin.beck@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieBotlek Rotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.