Proces Verbeteraar bij Huhtamaki Franeker Huhtamaki Nederland 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Proces Verbeteraar bij Huhtamaki Franeker Huhtamaki Nederland 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij een (data)gedreven procesverbeteraar die een verschil wil maken voor de wereld? Dan is de functie van Process Improvement Analyst bij Huhtamaki iets voor jou!

Maandagochtend, je wekker gaat. Langzaam maar zeker word je wakker en verschijnt er een glimlach op je gezicht. Je hebt weer zin om aan de slag te gaan bij Huhtamaki. Het is elke dag weer een feestje om de productieprocessen te verbeteren van een bedrijf dat direct bijdraagt aan een duurzame wereld. Na een snelle douche en een ontbijt ga je richting het werk. Bij aankomst begroet je je collega's van de ochtendploeg, waarna jullie gezamenlijk de dagstart houden. Bij Huhtamaki wordt gewerkt met 5-ploegen waardoor je met veel mensen contact hebt. Op het digitale bord staan de productiecijfers vermeld; je ziet dat de productie afgelopen weekend mooi is verlopen. Afgelopen maanden hebben jullie hard gewerkt om de productieprocessen te verbeteren. Er waren verschillende machines die niet goed werkten. Dit had te maken met een tekort aan personeel, maar ook met problemen in de machines zelf. Na een uitgebreide data-analyse ben je met verschillende projectgroepen aan de slag gegaan. Samen hebben jullie verbeterslagen door kunnen voeren, waardoor de productie nu veel efficiënter en betrouwbaarder is. Je bent trots, op het team én de resultaten. Na de bespreking met het team ligt er een mooie uitdaging voor je klaar. Elke dag is hier anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Vandaag lijkt een van de machines toch niet helemaal te doen wat die moet doen. Je wilt graag een oplossing voor de lange termijn, dus je besluit een aanvullende data-analyse te doen. Eén ding weet je zeker: ook hier gaan jij en je collega’s een oplossing voor vinden.


We zullen ons eerst even voorstellen:
Wij zijn Huhtamaki Franeker, één van de grootste molded fiber fabrieken van ons wereldconcern. In onze fabriek wordt oud-papier verwerkt en getransformeerd tot nieuwe producten. Producten die je dagelijks tegenkomt, zoals eierdoosjes, bekertrays en allerlei andere verpakkingen. Huhtamaki is actief in 37 landen en heeft ruim 19000 medewerkers. Bij Huhtamaki draait alles om innovatie, duurzame innovatie! Niet alleen omdat onze klanten en eindgebruikers uit de wereldwijde retailmarkt hier iedere dag om vragen, maar ook omdat wij zelf streven naar een wereld met duurzaam verpakkingsmateriaal.

Wie zoeken wij?
Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Process Improvement Analyst. Jij bent verantwoordelijk voor het verbeteren van onze operationele processen. Je gebruikt data en analyses om kansen voor verbetering te identificeren en te implementeren. Je werkt samen met verschillende teams en afdelingen om ervoor te zorgen dat onze productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk zijn.

Als Process Improvement Analyst:

 • Identificeer je samen met de WCO Manager mogelijkheden voor verbetering. Ook kijk je welke activiteiten (te) weinig waarde toevoegen en uit het proces kunnen.
 • Onderzoek en analyseer je de kwaliteit, effecten en resultaten van een project.
 • Neem je deel aan projectgroepen en adviseer/ondersteun je je collega’s om de processen beter te laten verlopen.
 • Informeer/rapporteer je over de voortgang van de processen.

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Process Improvement Analyst die qua karakter, motivatie en projectmatig werken perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • Ervaren in de maakindustrie. Je hebt affiniteit met techniek en kunt daardoor actief meedenken in de projectgroepen voor procesverbetering.
 • Bekend met PowerBI of andere dataprogramma’s, om zo gegevens te extraheren, visualiseren, interpreteren en om te zetten in bruikbare inzichten.
 • Bekwaam in het uitvoeren van projecten in lijn met de operationele visie.
 • Ervaren in communiceren en samenwerken op verschillende niveaus in de organisatie. Je bent zowel bezig met het in kaart brengen van problemen op de werkvloer, als het vertalen van operationele problemen naar strategische organisatiedoelen. Jij kunt makkelijk je weg vinden met je collega’s.
 • Thuis in de TMP-methode of Lean, of bereid zich hierin te verdiepen. Het is handig om enige kennis te hebben van denk- en werkwijzen voor het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Process Improvement Analyst kunnen zijn.

Met wie en voor wie werk je?
Het team van Huhtamaki Franeker bestaat uit zo’n 200 medewerkers. De operators zorgen er elke dag voor dat de machines blijven draaien en de productie zo goed mogelijk loopt. Zij weten precies waar de problemen zich voordoen en hebben ideeën over oplossingen. Aan jou de taak om samen met je collega’s alles in kaart te brengen. Bij Huhtamaki werken we volgens de TMP-methode, hiermee zorgen we gezamenlijk voor oplossingen die de processen verbeteren en de productie optimaal laten verlopen.

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?

 • Je start je dag als Process Improvement Analyst bij de operators, zodat je goed in kaart kunt brengen welke bottlenecks er zijn in de operatie.
 • Je zorgt ervoor dat de data wordt geanalyseerd en dat je hiermee kunt onderbouwen waar de grootste knelpunten zijn.
 • Aan de hand van de TPM-methode werk je met collega’s aan het verbeteren van processen.
 • Je toetst op de werkvloer of genomen besluiten en uitgezette verbeteringen daadwerkelijk het gewenste effect hebben.

Dit krijg je van ons

 • Als Process Improvement Analyst ga je aan de slag in een dynamische werkomgeving binnen een internationale organisatie.
 • Een afwisselende baan van 32 tot 40 uur per week, aan jou de keuze.
 • Een salaris tussen de € 3.170 en € 3.800 per maand.
 • Een prestatiebonus tot 3,75%.
 • Vakantiegeld en een 13e maand.

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij een prachtige internationale speler in de duurzame productie? Heb jij de communicatieve vaardigheden, analytische skills en de proactieve houding die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Process Improvement Analyst. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Anna Guldemond (consultant Effectus-HR) op telefoonnummer 06-25355627.

Acquisitie
Wij werken bewust en vol vertrouwen met Effectus-HR samen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat we ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat vinden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcess Improvement Engineer
Indicatie salaris (min – max]3100 – 3800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie, Overig
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijhuhtamaki.com/solliciteren?solnr=866&utm_medium=jobboards&utm_source=nvb2_&utm_campaign=Process_Improvement_Analyst_EFJK01468_&utm_id=EFJK01468

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.