Proces- en projectmanager Wyzer 08-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Proces- en projectmanager Wyzer 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Jij, als proces- en projectmanager, staat midden in onze organisatie. Jij ziet waar processen beter kunnen en zoekt hierin continu afstemming met de behoefte van de werkvloer. De ene dag voer je gesprekken over het huidige en gewenste proces en een andere dag ben je met de eindgebruikers aan het testen. Geen dag is hetzelfde! Weet jij het overzicht te bewaken en onze diverse projecten naar een mooi resultaat te brengen?

Voor ons kantoor in Utrecht hebben wij, Wyzer, een vacature voor procesmanager voor minimaal 32 uur per week.

Wat je gaat doen als proces- en projectmanager

Als procesmanager ben jij verantwoordelijk voor het stroomlijnen van bestaande processen en ontwerpen van nieuwe processen ten behoeve van de business. De processen moeten uitgewerkt en doorgevoerd worden eventueel met hulp van onze externe IT partners. Daarnaast ben je voor diverse projecten ook projectleider/ coördinator. Je werkt nauw samen met de andere procesmanager en de operationeel manager. Hij bepaalt samen met jou de strategie en jij bent er verantwoordelijk voor dat dit opgeleverd wordt. De scope van de processen is divers maar hebben allen een digitale component. Enkele voorbeelden van een aantal grote IT-gerelateerde projecten in de toekomst waar je aan gaat meewerken, zijn een Afas optimalisatie en migratie en de invoering van een nieuw ATS systeem. Van kleinere aard zijn bijvoorbeeld het optimaliseren van bestaande workflows binnen HR, Finance en onze Academie. Het is aan jou om het project in te richten en uit te voeren, in gesprek te gaan met stakeholders en om de deadlines te bewaken. Je werkt nauw samen met onze IT partners. Wyzer is onderdeel van Cohedron. Cohedron heeft verschillende werkmaatschappijen en de projecten lopen over alle lagen van Cohedron door.

Waar jij over beschikt als proces- en projectmanager

Je bent een procesmanager die het leuk vindt om zelf de projecten uit te voeren. Je bent procesmatig sterk en weet dit te vertalen naar de praktijk, maar vooral ook andersom. Je hebt affiniteit met IT zonder een echte IT-er te zijn. Verder vind je het leuk om processen te optimaliseren en mee te denken waar het kan.

·        Een afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde;

·        Ervaring met processen in Finance en/of de arbeidsbemiddeling is een must;

·        Bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring als proces-/ projectmanager;

·        Ervaring en affiniteit met digitalisering en automatisering is een must;

·        Kennis van Afas is een sterke pré;

·        Je bent resultaatgericht, behoudt overzicht en je durft het initiatief te nemen.

Wat jij krijgt als proces- en projectmanager

Allereerst, een open sfeer waar hard gewerkt en veel gelachen wordt. Wij zijn een snel groeiende organisatie waar nog veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen in tal van uitdagende projecten. Als procesmanager bouw jij aan het fundament van onze toekomst. Ook voor je kennisontwikkeling zit je goed bij ons, zo hebben wij vanuit onze eigen Academie een online leerplatform waar je (bijna) oneindig trainingen kunt volgen.

En meer

·        Een salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten;

·        Een laptop en telefoon;

·        Volledige reiskostenvergoeding;

·        Een contract voor onbepaalde tijd;

·        Ontwikkelingsmogelijkheden en budget (opleidingen, trainingen en cursussen) bij onze eigen Academie;

·        Goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor een duurzame loopbaan;

·        Een aantrekkelijke pensioenregeling;

·        Elke donderdag is er een borrel in onze bar in Utrecht;

·        Mogelijkheid tot een verse, uitgebreide lunch gemaakt in ons bedrijfsrestaurant in Utrecht.

Wie zijn wij Wyzer

Wyzer is hét grootste specialistische project- en adviesbureau voor de overheid. Verspreid over Nederland werken ruim 1600 medewerkers van Wyzer voor gemeenten, provincies en uitvoeringsorganisaties aan maatschappelijke opgaven. Van trainees en young professionals tot ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs die beschikken over een stevig fundament in het werkveld. Wyzer durft anders te zijn. Wij tonen lef en investeren in ontwikkeling. Door mee én verder te denken, realiseren wij duurzame oplossingen voor de mens en maatschappij. Zo zijn wij overal van betekenis.

Wil jij proces- en projectmanager worden?

Ben jij overtuigd en wil je samen met ons naar de mogelijkheden kijken? Fijn! Solliciteer, bel, WhatsApp, plan een kennismakingsgesprek of adviesgesprek in, alles is mogelijk! Wij willen samen met jou naar de mogelijkheden kijken. Wij hopen snel van je te horen!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectmanager
Indicatie salaris (min – max]3500 – 6000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend https://wyzer.nl
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wyzer.nl/vacature/proces-projectmanager-utrecht/?apply=true

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.