Poedercoater Staka 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Poedercoater Staka 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ontdek jouw volgende carrièrestap als Poedercoater bij Staka Metallics, dé marktleider in de productie van schakelkasten en dakluiken! 

Hé jij, vakman in poedercoaten! Wij hebben een uitdaging die perfect bij jou past. Bij Staka Metallics, het vooraanstaande productiebedrijf van schakelkasten en dakluiken in Oosterhout, zoeken we een Poedercoater met bewezen ervaring. Je bent secuur in samenstellen van producten en kwalitatief poedercoaten van RVS. 

Tover jij RVS om tot strak afgewerkte kunstwerken? Werk jij als spuiter in de wereld van autoschadeherstel. Wil je meer uitdaging en echt kwaliteit leveren aan onze schakelkasten die op elke hoek van de straat staan? 

Dan is dit jouw kans!

Word jij onze nieuwe Poedercoater? Bij ons krijg je de kans om echt kwaliteit te leveren met het bewerken en poedercoaten van roestvaststalen schakelkasten en dakluiken. Sluit je aan bij ons enthousiaste team van vakmensen waar kwaliteit voorop staat. Door de tweeploegendienst in een moderne, schone, en georganiseerde werkplaats binnen een aangename organisatie verdien je 14% extra bovenop je salaris.

Wat ga je doen:

Ambachtelijke perfectie: Jouw taak is om onze RVS schakelkasten en dakluiken te voorzien van een onberispelijke poedercoating. Je streeft naar de hoogste kwaliteit in elk detail van je werk.

Kwaliteitsbewaking: Jij bent de bewaker van onze kwaliteitsstandaarden. Je voert grondige controles uit om te garanderen dat elk product voldoet aan onze strenge eisen voor afwerking.

Nauwgezet onderhoud: Je zorgt voor het onderhoud van je apparatuur en werkplek, zodat we altijd efficiënt kunnen produceren.

Samenwerking en efficiëntie: Je werkt nauw samen met ons team om de productie soepel te laten verlopen en voldoet aan de afgesproken deadlines.

Veiligheid voorop: Je neemt veiligheid serieus, volgt alle voorschriften en rapporteert potentiële risico's direct.

Wat we van jou verwachten:

Ervaring: Je hebt bewezen ervaring met poedercoaten van RVS, lasersnijden, kanten/buigen en het aanbrengen van poedercoat volgens specificaties.

Vakmanschap: Je hebt oog voor detail en streeft naar perfectie in elk project.

Technische vaardigheden: Je hebt ervaring met geavanceerde poedercoatapparatuur en begrijpt de technische aspecten van het vak.

Teamspeler: Je bent een teamspeler die bijdraagt aan een positieve werkomgeving en effectieve samenwerking.

Verantwoordelijkheid: Je bent proactief in het signaleren en oplossen van uitdagingen en werkt volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Waarom voor Staka Metallics kiezen:

Uitdagende projecten: Bij Staka Metallics werk je aan mooie producten waar je jouw expertise kunt inzetten en na levering op elke hoek van de straat ziet.

Persoonlijke groei: We bieden training en ontwikkeling om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Teamgeest: Ons team is een hechte gemeenschap van professionals die elkaar ondersteunen.

Stabiliteit: Als een gevestigde naam in de industrie bieden we stabiliteit en lange-termijnperspectieven.

Innovatie: We investeren in de nieuwste technologieën, zodat je kunt werken met uitstekende apparatuur.

Goede beloning

  • Aantrekkelijk basissalaris tussen de €2.500,- en €3.000- bruto per maand afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Bovenop je basissalaris: 8% vakantiegeld
  • Reiskosten à €0,40,-/km, een sportvergoeding van €400,- per jaar en elke 3 jaar een fietsvergoeding van €1000,-.
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen conform CAO kleinmetaal

Wie is Staka Metallics BV uit Oosterhout

Staka Metallics BV is een toonaangevende speler in de metaalindustrie, gespecialiseerd in hoogwaardige metalen producten zoals schakelkasten en dakluiken. Ze leveren schakelkasten voor diverse toepassingen, zoals verdeelstations, pompgemalen en verkeerssignalering. Hun kernwaarden zijn kwaliteit, vakmanschap en gelijkheid binnen de organisatie, met een streven naar culturele diversiteit in de samenleving. Meer lezen over onze metalen dakluiken en schakelkasten doe je hier en hier. 

Direct solliciteren of eerst een rondleiding in ons mooie bedrijf?

Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team en een bijdrage leveren aan onze groei? Solliciteren dan nu; druk op de sollicitatieknop en laat je naam, e-mail en telefoonnummer achter. We kijken uit naar jouw interesse.

Wil je voor het solliciteren eerst meer weten of een rondleiding? Neem dan contact op met Gianni Mascolo via 088-5325117 of stuur een bericht naar Gianni op 06-54967984 of mascolo@staka.com

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPoedercoater
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmascolo@staka.com , 088-5325117 https://staka.com/nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieOosterhout Nb, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://staka.tool2match.nl/jobsite/12/apply?utm_source=NationaleVacaturebank&lang=nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.