Ploegchef Lagardère Travel Retail 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Ploegchef Lagardère Travel Retail 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo voor Veiligheidsregio Zuid Limburg

Ploegchef kazerne Maastricht Zuid (1FTE)

Kazerne Maastricht Zuid

Je wil jezelf uitdagen en echt iets betekenen voor een ander? Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg draag je actief bij aan de veiligheid van meer dan 600.000 mensen. Dat doe je in een netwerkorganisatie waarin samenwerking centraal staat, maar je ook volop ruimte krijgt voor je eigen aanpak en inbreng. Jouw talenten zijn waardevol voor ons, jouw ideeën brengen ons verder. We zijn een lerende organisatie, continu in ontwikkeling en juist dat maakt het werken bij ons zo interessant.

Je verricht werkzaamheden in het kader incidentbestrijding en je voert specialistische taken uit. Daarnaast word en blijf je vakbekwaam (o.a. door sporten, oefenen, evalueren en zicht op eigen veiligheid).
Kazerne Maastricht Zuid kent een Service Centrum Ademlucht. Dit Service Centrum is onder andere verantwoordelijk voor de keuring ademlucht en halfjaarlijkse luchtwissel en behandeling toestellen na inzet op de incidentplek.
Binnen dit Service Centrum zijn medewerkers van alle drie de ploegen werkzaam.

Voor onze kazerne in Maastricht Zuid zoeken wij een Ploegchef Brandweer, fulltime

Wat ga je doen?

Als ploegchef coördineer je het werk van je team en zorg je dat alles goed op elkaar afgestemd is. Dit team bestaat uit 7 betrokken manschappen met elk hun eigen specialisme. Je bent ook verantwoordelijk voor de training en ontwikkeling van je team. In noodsituaties leid je je team als bevelvoerder. Daarnaast ben je betrokken bij het personeelsbeleid, zoals het bijhouden van uren, het begeleiden van zieke collega's en het voeren van evaluatiegesprekken. Als ploegchef draag jij zorg voor het aanleveren van managementrapportages, planningslijsten en oefenregistraties. Dit alles in diensten van 24 uur (je werkt bij ons een dienst van 24 uur en hebt daarna 48 uur vrij van dienst.

Wat verwachten we van jou?

 • - Mbo4-diploma;
 • - Diploma bevelvoerder;
 • - Bereidheid om bij te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • - Enthousiasme om je team te motiveren en inspireren.

Over ons:

Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg werken we samen met 16 gemeenten, politie en hulpdiensten om rampen te voorkomen en crisissituaties aan te pakken. We hebben een team van 780 collega's, waaronder 550 brandweervrijwilligers.

Wat bieden wij jou?

 • - Maximum salaris tot €4544,- per maand (bij fulltime dienstverband); Bij een nieuwe functie start je in het eerste jaar in de aanloopschaal 8
 • - Toeslag voor onregelmatige diensten;
 • - Individueel keuzebudget van 19,63%
 • - Vergoeding voor reiskosten;
 • - Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband;
 • - Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals fietslease en sportmogelijkheden, verduurzaming woning enz.;
 • - Pensioenregeling bij ABP;
 • - Volop ontwikkelmogelijkheden.

Iets voor jou?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatieknop. Neem dan contact op met tel Reageren kan tot en met 9 juni 2024

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

DienstverbandOnbepaalde tijdOmvang functieFulltimeAantal posities1Uren36PlaatsMaastricht

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWachtchef
Indicatie salaris (min – max]4544 – 4544
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://vrzl.varbi.com/nl/what:job/jobID:718524/type:job/where:4/apply:1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.