Planontwikkelaar - Eindhoven Werelds in mens & werk 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Planontwikkelaar – Eindhoven Werelds in mens & werk 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een financieel zeer gezonde en groeiende bouwonderneming in de regio Eindhoven is Werelds op zoek naar een Planontwikkelaar. Heb je ervaring in deze rol of ben je toe aan een volgende stap richting het voortraject, dan is deze functie echt iets voor jou. Het betreft een grote, stabiele bouwer die met name in de regio Noord-Brabant actief is in de woning- en utiliteitsbouw. Een cultuur van hard werken en de Brabantse gemoedelijkheid gaan hier hand in hand. Deze innovatieve organisatie zet grote stappen op het gebied van Lean en BIM.

Functieomschrijving

Als Planontwikkelaar ben je vanaf de initiatieffase nauw betrokken bij de verschillende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Je geeft intern leiding aan het projectteam voorbereidingsfase en blijft betrokken gedurende het gehele proces om tot een optimale uitvoerbaarheid te komen. De Planontwikkelaar is de verbindende schakel tussen de opdrachtgever, de externe partijen en de interne organisatie. Initiatieven in de SO-fase worden concreet en haalbaar gemaakt op technisch en financieel vlak.

Andere werkzaamheden van de Planontwikkelaar zijn:

- Advisering op het gebied van Programma van Eisen en contractstukken;
- Verzorgen van een effectieve procesbegeleiding en procescoördinatie;
- Verantwoordelijk voor een adequate risico-analyse en dossiervorming;
- (Mede) verantwoordelijk voor de marketing en communicatie rondom projecten.

Functie-eisen

Voor de rol van Planontwikkelaar voldoe je aan het volgende profiel:

- Minimaal HBO werk- en denkniveau, Bouwkunde;
- Ervaring met proces- en projectmanagement;
- Kennis van relevante wet- en regelgeving (UAR, ARW, UAV en Bouwbesluit);
- Klantgericht en resultaatgericht;
- Overtuigingskracht en initiatiefrijk;
- Relatiebeheer en netwerker.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de rol van Planontwikkelaar maak je onderdeel uit van een hecht en gedreven team van professionals. Gezien de vele ontwikkelingen binnen de bouw worden er regelmatig cursussen en aanvullende opleidingen gevolgd. Het salaris is boven marktconform en ook de secundaire condities zijn goed. Daarnaast heeft de organisatie een levendige personeelsvereniging, die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor de medewerkers. Kortom: een zeer uitdagende rol binnen een mooi bouwbedrijf!

Adviseur

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Nout ter Horst via nout.ter.horst@werelds.nu of bel 073 - 75 066 17.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPlanontwikkelaar
Indicatie salaris (min – max]4000 – 6000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensnout.ter.horst@werelds.nu , 31737506617 https://www.werelds.nu/vaste-vacatures-bouwkunde/1587260-planontwikkelaar-eindhoven
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.