Planner GVB Olympia 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Planner GVB Olympia 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Amsterdam is continu in beweging en kan hierdoor niet zonder jou! Iedere dag vinden er ruim 800.000 verplaatsingen in en om Amsterdam met het OV plaats. Met een uitgebreid netwerk van tram-, bus- en metrolijnen en veerverbindingen over het IJ zorgt GVB dat alle reizigers veilig, snel en comfortabel op hun plaats van bestemming komen. GVB vervoert reizigers met 56 buslijnen (waarvan 12 nachtlijnen), 16 tramlijnen, 4 metrolijnen en 8 veerverbindingen. Als Planner bij Olympia ben je verantwoordelijk voor de volledige planning van de flexpool en los je eventuele problemen en onderbezetting snel en adequaat op. Samen met jouw collega’s weet je de opdrachtgever optimaal te bedienen door het zo efficiënt mogelijk managen van de flexpool. Aangezien je inhouse zit bij de klant, ken je niet alleen de klant heel goed, maar ook de flexkrachten die aan werk zijn. De flexkrachten komen regelmatig bij je binnen met de meest uiteenlopende vragen.

Je bent naast planner ook een:

 • Vraagbaak. Flexmedewerkers komen als eerste bij jou met vragen over de planning. Als ze vakantie willen, onverwacht vrij moeten nemen, ziek zijn, diensten willen ruilen of verschuiven. Hoewel er veel via de app van het plansysteem gaat, ben jij uiteindelijk aanspreekpunt voor alles wat met het rooster te maken heeft. Door jouw mensenkennis weet je feilloos wanneer een flexmedewerker echt niet kan werken of wanneer je even goed moet doorvragen. Vallen er gaten in je planning, dan zoek je daar een passende oplossing voor samen met je klant.
 • Initiator. Je neemt doorlopend het initiatief om vooruit te lopen op de planning. Dit betekent een goede wisselwerking met de klant. Je bent met je klant in gesprek over de forecast: wanneer komt er een piek aan? Welke competenties zijn er daarbij nodig? Alleen door in gesprek met je klant te blijven over de verwachtingen en ontwikkelingen, ben je in staat om een flexibele pool op te bouwen. Zo weet je precies wat je nodig hebt, of er mensen getraind moeten worden en of er problemen in de planning komen. Je zoekt waar nodig contact met collega’s om tijdelijke doorstroom te realiseren of om flexmedewerkers uit de pool van je collega bij jouw klant te plaatsen.
 • Bewaker. Je bent bewaker van processen en van een juiste vastlegging van je administratie. Saai? Welnee, als jij alles op orde hebt draag je bij aan de kwaliteitseisen die aan dit werk worden gesteld.

Agnes Hubers, planner DHL Nijmegen: “Ik hou van de uitdaging van dit vak. Ik functioneer het beste onder druk. Het geeft me voldoening als ik een aanvraag krijg die veel hoger is dan verwacht en dat het dan toch lukt om een planning rond te krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen ben ik steeds bezig met schakelen en inspelen op de vraag van de klant. Er is veel intern contact, bijvoorbeeld met de shiftmanagers. Je bouwt echt een relatie met de klant op.”

Vacature eisen

Je kunt snel schakelen, overzicht bewaren en je verliest daarbij de belangen van je klant en je flexmedewerkers niet uit het oog. Door een gezonde dosis mensenkennis weet je precies welke communicatiestijl je moet hanteren.

Om deze functie tot een succes te maken vragen we verder:

 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Werkervaring in bij voorkeur een commerciële omgeving. Denk bijvoorbeeld aan: horeca, detailhandel en toerisme.
 • Empathie en een groot hart voor klant en flexmedewerkers.


Arbeidsvoorwaarden

Bij Olympia staat de mens centraal. Je krijgt de kansen, vrijheid en verantwoordelijkheid om werk van betekenis te doen. Ondernemerschap en persoonlijke groei zitten in onze cultuur. Dat betekent dat we je uitdagen, investeren en in je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden bieden. Werken voor Olympia, dat betekent dit voor jou:

 • Voel je gewaardeerd in een omgeving waar iedereen welkom is.
 • Maak, samen met ons, werk van je persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Haal energie uit onze unieke ‘wij-maken-het-waar’ cultuur.
 • Haal persoonlijke en maatschappelijke betekenis uit werk.

Verder bieden we je:

 • Een parttime of fulltime dienstverband van 32, 36 of 40 uur per week. Jij bepaalt wat het beste bij je past.
 • Een salaris in schaal 5 of 6, tussen €2.153 en €3.072, dit is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een mooie variabele beloningsregeling.
 • Bovengemiddeld veel vakantiedagen, 32,5 verlofdagen bij 40-urige werkweek.
 • Een laptop en smartphone om je werk goed te kunnen uitvoeren.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals; een gunstige pensioenregeling en korting op verzekeringen.
 • Een Olympia Werkbudget van € 105,- netto per maand bij een 40-urige werkweek.
 • Volledige reiskostenvergoeding op basis van al het openbaar vervoer of een kilometervergoeding vanaf 10 km.
 • Eens per jaar een “Dag van betekenis”. Een vrije dag die je volledig zelf invult om iets te doen wat veel voor je betekent.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden via de Olympia Academie en de focus op je persoonlijke groei en ontwikkeling.


Geïnteresseerd? We kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier. Wil je eerst wat meer weten over de functie of over Olympia? Bel dan met onze Corporate Recruiter Sarah Khatab op 0641122405 of stuur een mailtje naar corporaterecruitment@olympia.nl.

 

FunctietitelPersoneelsplanner
Indicatie salaris (min – max]3072 – 3072
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenss.khatab@werkenbijolympia.nl , 31651187579 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/qiVDwRq20M6plq4jmphC

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.