Personenschadebehandelaar Zwaar Letsel DEKRA Automotive 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Personenschadebehandelaar Zwaar Letsel DEKRA Automotive 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Neem contact op met Careerguide

Personenschadebehandelaar Zwaar Letsel

Wil jij je ervaring als letselschadespecialist inzetten om onze klanten en tegenpartijen met high impact letsel op de best mogelijke manier te ondersteunen?

Jouw functie

Onze opdrachtgever is een leasemaatschappij die op zoek is naar uitbreiding van het letselschade team om toe te werken naar een acceptabele workload per behandelaar, zodat je lekker kunt werken met ruimte voor eigen ontwikkeling en groei. Niet de tijdelijke, maar de structurele oplossing staat centraal!

Je behandelt letselschades die zijn ontstaan na een auto-ongeval. Naast het behandelen van de zware letselschadedossiers ben jij mentor en vraagbaak voor het team. Je vervult een actieve rol om het kennisniveau hoog te houden.

Jouw portefeuille bestaat uit zware langlopende letseldossiers met een belang boven €75.000,00. Om een zaak te regelen is persoonlijk contact belangrijk, als Letselschadespecialist Zwaar Letsel heb je een combinatierol tussen behandeling en expertise. Je behandelt het dossier en voert ook zelf de gesprekken extern die nodig zijn in het schaderegelingstraject.

Je wordt op kantoor ingewerkt door je collega's, daarna is er de mogelijkheid tot thuiswerken. Je komt in een gezellig en ambitieus team terecht en zal samen met jouw acht collega's zorgen voor een zo goed mogelijk letselschadetraject voor jullie klanten.

Het aanbod

  • Een salaris is beschikbaar op aanvraag;
  • Een elektrische auto van de zaak;
  • Goede doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de betreffende unit als de organisatie als geheel;
  • Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van de letselschaderegeling binnen de organisatie;
  • Een leuke organisatie met uitdagende doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier. Successen vieren ze graag!
  • Mooie locatie in het WTC in Almere, op 1 minuut loopafstand van station Almere centrum, zowel met het OV als met de auto uitstekend bereikbaar!;;
  • Goede thuiswerk faciliteiten: op dit moment werken we voornamelijk vanuit huis vanwege corona;
  • Oh ja en hebben we al verteld dat ze in 2021 weer zijn uitgeroepen tot Top Employer of the year?!

Bedrijf

"Wij vinden continu verbeteren erg belangrijk. Sinds onze start 6 jaar geleden zijn we gegroeid en steeds verder ontwikkeld. Toch vinden wij dat het altijd nog beter kan en daarom zitten we momenteel in een intensief verandertraject met als doel om volledig 'in control' te komen en blijven. In de letselschadewereld is er vaak sprake van grote achterstanden bij de verzekeraars, wij willen dat niet meer en wij werken toe naar een pro-actieve behandeling van letselschadezaken. Om dit te realiseren breiden we ons team nog verder uit om toe te werken naar een acceptabele workload, zodat je lekker kunt werken met ruimte voor eigen ontwikkeling en groei! Ook kan je dan een nog betere service verlenen en dit zorgt voor een fijn schaderegelingsklimaat dat het werk er alleen maar leuker op kan maken.

"

Solliciteren

Graag ontvangt DEKRA People je sollicitatie voor de functie van Personenschadebehandelaar Zwaar Letsel in Almere via de sollicitatiebutton.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLetselschadebehandelaar
Indicatie salaris (min – max]5787 – 5787
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieAlmere, Flevoland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gemeentefinancials.nl/vacature/personenschadebehandelaar-zwaar-letsel-almere-dekra-people-s0ckmze7vx7vnqzh

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.