Pedagogisch Medewerker Flexpool Humankind 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Pedagogisch Medewerker Flexpool Humankind 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Humankind

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker flexpool in gemeente Weert

Weert

Parttime - 10 tot 32 uur

Onderweg naar je werk denk je terug aan gisteren, wat een gave locatie is BSO High Five! Vandaag zo gelachen met collega's bij kinderdagverblijf Waterwereld. En dat stoere jochie met z'n ondeugende blik. Later nog naar buiten met alle peuters, heerlijk. Je voelde je helemaal welkom. Als een vis in het water. Hartstikke leuk om steeds nieuwe collega's te ontmoeten. Jouw talent te delen en ook nieuwe ideeën op te halen. Met wie zou je vandaag samenwerken? Gisteren gewerkt bij een BSO voor een zieke collega, vandaag ligt onze allerjongste aanwinst heerlijk rustig en tevreden in jouw armen. Bij te komen van de voeding van 11 uur. Als pedagogisch medewerker in onze flexpool is geen dag hetzelfde. En ga jij aan de slag op onze verschillende locaties in de gemeente Weert.


Zo ben jij. Van nature.

• Enthousiast en energiek.
• Warm, invoelend. Geduldig.
• Positief en flexibel ingesteld.
• Groot hart voor kinderen van 0 tot 12 jaar en zij voor jou.
• Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert.
• Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.
• Een doorzetter, met een kwalificerende opleiding afgerond op minimaal MBO niveau.
• Of je volgt een kwalificerende HBO- of WO-studie om te kunnen werken in de kinderopvang. Check jouw studie hier https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang .
• Voldoet jouw diploma (net) niet of niet meer? Ook dan komen we graag met je in contact via https://www.humankind.nl/zijinstroom .

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Waardevol werk bij een organisatie die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent betekenisvol werk bij een maatschappelijke aanbieder van kinderopvang. Wij hebben heel wat voor je in huis:

  • Contracturen in overleg. Vast of flexibel. Wat past bij jou?
  • Een mooi salaris. Volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen € 2.539,- en € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Volop ontwikkelmogelijkheden, in je vak én als mens met onze (online) trainingen en programma's om jouw talent verder te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het aanbod van kenniskringen en een landelijke studiedag.
  • Een gedegen en vooral leuk inwerkprogramma. Met onder andere een super toffe Hartelijk Welkomdag om jou als nieuwe collega welkom te heten binnen onze organisatie.
  • Eindejaarsuitkering (3%) en een nette reiskostenvergoeding.
  • Toegang tot je eigen JijTelt-shop, waar je met jouw punten de keuze hebt uit allerlei handige of mooie verwennerijen.

En de allerleukste collega's!


Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.
Heb je vragen? Bel of Whatsapp op .

We nemen snel contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]2539 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)10 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAadorp, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.humankind.nl/werken-bij/pedagogisch-medewerker-flexpool-gemeente-weert

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.