Pedagogisch Medewerker BSO Klein Alkmaar 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Pedagogisch Medewerker BSO Klein Alkmaar 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Werken bij

 • Waarom werken bij Klein Alkmaar?

Pedagogisch medewerker BSO

Caro Amels

HR medewerker

Pedagogisch medewerker BSO

Een afwisselende en dynamische functie met alle ruimte voor om mee te denken en mee te doen én mooie extra kansen.

Wat ga je doen?

 • Als pedagogisch onderlegde medewerker creëer je met elkaar een fijne sfeer waarin kinderen zich veilig voelen.
 • De leeftijd van de kinderen varieert van 4 tot 12 jaar. Je kunt je daarom goed inleven in de verschillende belevingswerelden en ontwikkelingsfases van de kinderen.
 • Je bruist van de meest uiteenlopende ideeën, je bent betrokken, nieuwsgierig, ambitieus en je krijgt van ons de ruimte om dat te laten zien. Bijvoorbeeld in het bedenken van (nieuwe) activiteiten of een BSO-vakantieprogramma.
 • Je ziet de verschillen in de behoefte hoe de kinderen hun schooldag verwerken en speelt daarop in.
 • Je stimuleert de kinderen om met aandacht te kijken naar de wereld om hen heen.
 • Je laat een verantwoordelijke, gemotiveerde en eigentijdse werkhouding zien.
 • Je herkent jezelf in onze ambitie, onze kernwaarden, onze visie en dat mag iedereen weten.

Wat zijn je extra kansen?

We werken op verschillende manieren samen met het onderwijs:

 • Als pedagogisch medewerker kun je een klas overnemen als de docent een pauze heeft. Bij de ene school ga je met de klas naar buiten op een andere school verzorg jij het lunchmoment.
 • Daarnaast zijn er collega's die een aantal uur de rol van onderwijsassistent invullen. Door de combinatie onderwijsassistent en BSO maak je niet alleen langere dagen, maar leer je andere, nieuwe dingen en leg je nieuwe contacten.

Welke persoonlijkheid breng je mee?

Het is een afwisselend en dynamische baan waar je schakelt tussen verschillende rollen: je biedt een luisterend oor, zorgt voor een gezonde snack, je troost, biedt de kinderen rust om bij te komen en uitdaging om hun energie kwijt te raken. Een aantal kernwoorden zien wij hierdoor terugkomen. Flexibel, proactief, leren, durf, participeren, energiek, zelfstandig, nieuwsgierig en verantwoordelijk. Met recht een pedagogisch professional dus. Geef in je motivatie daarom vooral aan wat jou aanspreekt en wat jij kan toevoegen.

Wij hebben als uitgangspunt dat iedereen overal inzetbaar is, dus is het fijn als jij een beetje flexibel bent. Dat zorgt voor de afwisseling en dynamiek waar we het eerder over hadden. Hoewel dit soms ook zomaar uit kan lopen op een vaste vestiging of vaste groep.

We vragen niet alleen, we geven ook

Natuurlijk een eerlijk salaris met mooie extra arbeidsvoorwaarden, een 3% eindejaarsbonus, genoeg vrije dagen om lekker te ontspannen (of inspannen natuurlijk)!

Het aantal dagen en uren dat je gaat werken is bij ons bespreekbaar. Het is zelfs mogelijk om je werk bij de BSO te combineren met kinderdagopvang en in sommige gevallen het onderwijs.

Maar niet alles is in geld uit te drukken, we geven je vooral 365 dagen per jaar de mogelijkheid het allerbeste uit jezelf te halen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Klein Alkmaar en trots op ons team. Dus daar willen we goed voor zorgen. Dat doen we door ontwikkelen en leren bovenaan ons lijstje te zetten en daar elke dag aan te werken. In ons dagelijks werk, in onze samenwerking met elkaar én als we buiten de deur inspiratie opdoen. We werken samen, vieren met elkaar, zijn ambitieus en vooruitstrevend. De vraag wat kan er anders en beter stellen we elkaar regelmatig. We dagen je uit om mee te denken en met ons mee te groeien.

We bouwen aan een gezonde en vitale organisatie. We werken hard, zijn vaak degenen die net dat stapje extra zetten en zorgen daarbij goed voor elkaar. We zijn overtuigd dat ontwikkeling energie geeft en dat je jezelf altijd mag blijven afvragen welke professional jij graag wilt worden en wat jij kan toevoegen. Met elkaar geven we vorm aan Klein Alkmaar.

Wij zijn een betrokken, vooruitstrevende en duurzame kinderopvang organisatie in Alkmaar. We bouwen aan duurzame relaties met ouders, kinderen, collega's en onze partners. Zo staan we schouder aan schouder en zorgen we samen voor onze kinderen en een betere wereld om ons heen. We ondersteunen ouders bij een gezonde, veilige en kansrijke ontwikkeling van hun kinderen met kwalitatieve kinderopvang door professionals.

Hoe nu verder?

Is je interesse gewekt, dan willen we je graag leren kennen! Upload je gemotiveerde brief, of video. Je kunt dan geselecteerd worden voor een gesprek waarin we gaan onderzoeken of we bij elkaar passen. Wij kunnen alleen niet zonder de passende papieren voor deze functie en bij voorkeur ook een rijbewijs. Hoe dat met jouw diploma zit, kun je hier checken .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAlkmaar, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://kleinalkmaar.nl/werkenbij/vacatures/pedagogisch-medewerker-bso/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.