Oproepkracht Elkander 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Oproepkracht Elkander 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Aa

Klant Advies Centrum

Tel. of mail ons.

Kruimelpad

  1. werken als oproepkracht 2

Werken als oproepkracht

Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om op diverse locaties van Elkander te werken? Dan is werken voor het poolbureau iets voor jou! Connector is het poolbureau van Elkander. Connector regelt de inzet van oproepkrachten voor de diverse zorglocaties.

Werken als oproepkracht

Werken wanneer jij dat wilt

Ben je niet zo flexibel in verband met bijvoorbeeld je thuissituatie? Dan biedt een oproepcontract bij Connector je volop mogelijkheden! Je kunt namelijk zelf aangeven wanneer je wilt werken. Kun je een dag niet werken omdat je geen oppas hebt? Geen probleem, want je werkt alleen wanneer jij dat wilt!

Ben je juist wel flexibel en breed inzetbaar? Dan kun je uren op contract krijgen. Hoewel we altijd proberen om zoveel mogelijk rekening te houden met je beschikbaarheid, heb je wel de verplichting om de diensten te draaien die we je aanbieden.

Ontdek wat jou aanspreekt

Als poolmedewerker kom je op de diverse locaties van Elkander. Een mooie manier om er achter te komen welke woonvorm je het meest aanspreekt! Bij vacatures ben je namelijk een interne kandidaat. Dat betekent dat je bij gelijke geschiktheid voorrang krijgt op een externe kandidaat. Bovendien heb je dezelfde rechten en plichten als iemand die op een vaste locatie werkt.

Interesse om voor Connector te werken?

Neem dan contact met ons op. We zijn in ieder geval altijd op zoek naar goede verzorgende IG-ers. Je kunt ons bereiken via tel. of via e-mail .

Heb je vragen over werken bij Elkander?

Mail dan naar

Je wordt doorverwezen naar de website van de KwadrantGroep. Elkander is onderdeel van de KwadrantGroep.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieDrachten, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.elkander.frl/werken-bij-ons/werken-als-oproepkracht-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.